Alpair 10.3

Re: Alpair 10.3

PostPostao/la gilhooley » Pon ruj 21, 2020 7:57 pm

Imaš pravo Edisone... Samo bi se šetao i komentirao.

Dolje Zmajz! Dolje!
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la zuzi » Pon ruj 21, 2020 8:35 pm

Jel to netko spominje moje ime uzalud?
zuzi

PostPostao/la Edison » Pon ruj 21, 2020 8:46 pm

zuzi napisao:Jel to netko spominje moje ime uzalud?

Ma neee... Samo je bilo prinijeto Vasoj paznji... ;)
Edison

PostPostao/la zuzi » Pon ruj 21, 2020 8:51 pm

Moje članstvo brine da se moj lik i djelo ispravno koristi tj. Veliča. Osim što naravno radi izvrsne projekte. Vidi Horn Wall iz Klang und Ton _a
zuzi

PostPostao/la zuzi » Pon ruj 21, 2020 8:54 pm

KlonWall
zuzi

PostPostao/la Edison » Uto ruj 22, 2020 12:45 pm

Klon Klipsch Cornwalla?
Edison

PostPostao/la Zmajz » Uto ruj 22, 2020 1:27 pm

Da.
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la beboni » Pet lis 23, 2020 10:51 pm

Gill,meštre,kako sviraju zvučnici nakon usviravanja?Navodno,po proceduri,ti alpair 10.3 treba pažljivo usviravati nekih 300+ sati da dođu do punog sjaja.

Ja isto ubo ebayu 2 kom 10.3 za 150eura sa šipingom iz Finske (driveri su pravljeni za neku propalu hifi firmu i logo je drugi).Pravi se probna br kutija od blažujke ...nekih 17 litara,a vjerovatno će na kraju ići MLTL!
Tko rano poludi,život mu prođe u veselju.
beboni

PostPostao/la gilhooley » Sub lis 24, 2020 7:22 am

Pitao si pa ću Ti lijepo odgovorit... :lol:

Probni rad je obavljen već odavno, sve je sjelo na svoje mjesto.

I bez ikakve namjere da sebe ili nekog drugog s foruma uvrijedim - reći ću samo ovo...

TO SU NAJBOLJI ZVUČNICI KOJE SAM IKADA NAPRAVIO ILI SLUŠAO.TO SVIRA NEBESKI I TOLIKO RAZLIČITO OD OSTALOG ŠTO SAM ČUO ILI SLUŠAO.

Je li stvar do kutije, do moje intervencije u kutiji po pitanju ukrućivanja, ispune, pojačala, drivera, to što nema skretnice, dobar BR... HEBENO NE ZNAM, DA ME UBIJEŠ NE ZNAM... ALI TO SVIRA DO BOGA DOBRO I TOLIKO DRUGAČIJE OD SVEGA OSTALOG DA TJERA SUZU U OKO. NEKA DOBRA SINERGIJA JE TU BILA PRISUTNA.

Bass je bio sasvim korektan, svi slušači traže sufwoofer koji je priključen, ali njega NEEEEEMAAA....

Mid i visoki bez zamjerke, dušu bi prodao vragu za tu širinu i ljepotu. Naravno i slušni materijal mora biti korektan, kod mene to nije recimo ništa posebno... Primjerice... Tomhifi je poslušao par pjesama od Gibonnija s "Unca fibre" albuma. Jedino čega se zaista dobro sjećam je Tomov pogled prema natrag tipa "NEMOJ ME JEBAT" i mahanje glavom... Tad sam shvatio da nisam toliko subjektivan...

Uglavnom... Ako Ti se poklopi sve ko i meni - bit ćeš najsretniji na svijetu...

Nažalost - ovi moji sada sviraju nekome drugome i teško mi je bez njih. Ovo se više nikada neće ponoviti...

Gill
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la ziki » Sub lis 24, 2020 12:07 pm

gilhooley napisao:Pitao si pa ću Ti lijepo odgovorit... :lol:

Probni rad je obavljen već odavno, sve je sjelo na svoje mjesto.

I bez ikakve namjere da sebe ili nekog drugog s foruma uvrijedim - reći ću samo ovo...

TO SU NAJBOLJI ZVUČNICI KOJE SAM IKADA NAPRAVIO ILI SLUŠAO.TO SVIRA NEBESKI I TOLIKO RAZLIČITO OD OSTALOG ŠTO SAM ČUO ILI SLUŠAO.

Je li stvar do kutije, do moje intervencije u kutiji po pitanju ukrućivanja, ispune, pojačala, drivera, to što nema skretnice, dobar BR... HEBENO NE ZNAM, DA ME UBIJEŠ NE ZNAM... ALI TO SVIRA DO BOGA DOBRO I TOLIKO DRUGAČIJE OD SVEGA OSTALOG DA TJERA SUZU U OKO. NEKA DOBRA SINERGIJA JE TU BILA PRISUTNA.

Bass je bio sasvim korektan, svi slušači traže sufwoofer koji je priključen, ali njega NEEEEEMAAA....

Mid i visoki bez zamjerke, dušu bi prodao vragu za tu širinu i ljepotu. Naravno i slušni materijal mora biti korektan, kod mene to nije recimo ništa posebno... Primjerice... Tomhifi je poslušao par pjesama od Gibonnija s "Unca fibre" albuma. Jedino čega se zaista dobro sjećam je Tomov pogled prema natrag tipa "NEMOJ ME JEBAT" i mahanje glavom... Tad sam shvatio da nisam toliko subjektivan...

Uglavnom... Ako Ti se poklopi sve ko i meni - bit ćeš najsretniji na svijetu...

Nažalost - ovi moji sada sviraju nekome drugome i teško mi je bez njih. Ovo se više nikada neće ponoviti...

Gill

Mislim, kako je ovo uopće moguće?

Daj mu jedan od onih Tannoya il koje druge i uzmi svoje nazad.
ziki

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Zvučnici