Ja izgleda godinama turpijam isto i nitko me sluša. Osjećam se neshvaćeno i usamljeno
http://www.audiofil.net/forum/forum_pos ... shunt-nain
Edison napisao:Khadgar - 8 kom.
Edison - 8 kom.
Tom - 8
drazenK - 4 kom.
Schultz - 8 kom.

tom_hifi napisao:P.S. Khadgar, ne mislim uparivati, svakome po koliko je naručio i to je to. Ako se ide na uparivanje, tko će platiti "ostatak" komada?A tamo u temi jasno piše da se kanali lako izbalansiraju trimerom.
tom_hifi napisao:S tim da ne vidim zašto se to nebi moglo, za probu, ugraditi u neki uređaj. Isto je ako je "vani", u vanjskom kučištu, odnosno gore, duži su kablovi itd itd.
Edison napisao:tom_hifi napisao:P.S. Khadgar, ne mislim uparivati, svakome po koliko je naručio i to je to. Ako se ide na uparivanje, tko će platiti "ostatak" komada?A tamo u temi jasno piše da se kanali lako izbalansiraju trimerom.
Tome, bez uparivanja nema smisla. Nece dobro raditi, bit ce disbalans kanala. Trimer moze pomoci, ali ne moze izbalansirati. Ako se naruci veci broj, lakse ih je izabrati da gotovo svi nadju par. Nesto malo vise bi trebalo naruciti od potrebnog broja komada.
Gill bi mogao vise reci koliko su slicni ti koji su njemu stigli?tom_hifi napisao:S tim da ne vidim zašto se to nebi moglo, za probu, ugraditi u neki uređaj. Isto je ako je "vani", u vanjskom kučištu, odnosno gore, duži su kablovi itd itd.
Naravno da se moze ugraditi u uredjaj, moze kako tko zeli...
tom_hifi napisao:
P.S. Khadgar, ne mislim uparivati, svakome po koliko je naručio i to je to. Ako se ide na uparivanje, tko će platiti "ostatak" komada?A tamo u temi jasno piše da se kanali lako izbalansiraju trimerom.
audio kutak napisao:tom_hifi napisao:
P.S. Khadgar, ne mislim uparivati, svakome po koliko je naručio i to je to. Ako se ide na uparivanje, tko će platiti "ostatak" komada?A tamo u temi jasno piše da se kanali lako izbalansiraju trimerom.
U tome i je smisao.... Uzeti bar 50% više komada i upariti, ostatak svako plaća svoj dio....
Tebi treba 8 komada, recimo 4 po projektu, to je 2 projekta... Uzeti ćeš onda 12 komada....
Ili uzmite 100 komada običnih, bez oznake S na kraju i upariti koliko vam ih treba.... Cijena ispadne na 100 komada oko 16 kn komad..
ps.uostalom, mogu vam ja naručiti, dopeljam krajem veljače u hr i pošaljem edisonu da uparuje....
gilhooley napisao:Jesi li kutak naručivao iz Digikeya iz Njemačke ili ovog smetlišta kojeg zovemo domovinom?
Meni su tražili sve i cijenu i iskaz shippinga i na kraju me teta pitala, a koji vam je to k**ac u pošiljci pa sam i to morao objasnit.
Gill
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju