nažalost na Bursonove op.ampove koje ću dobiti na test moramo sam platiti nekakvu carinu bez obzira šta piše 'sample' , objašnjavam ja ženi , ma kakvi ,kaže pravila EU i to je tako , šta ću platia san pa bi trebali biti do kraja tjedna kod mene .
testirati ću ih u dva DAC-a, mome i od prijatelja sa trenutno dva TDA1541A (možda i četri do testa) tako da ćemo imati pravo natjecanje uz velik izbor op.ampova i jedan diskretni IV stupanj , WCF sa ECC88 će i dalje ostati mada ću za test AD811 izlaz vući direktno sa njega (a može i preko lampe)
regulatori bi trebali biti gotovi ovaj tjedan(ako ne bude gužva na poslu ) ,a u DAC će biti zamjenjen jedan trafo i dodan ispravljač sa BHC i Nichicon LGK eletrolitima ,ovo planiram napraviti najkasnije do božića i onda možemo početi sa testovima, rezultati testova će biti objavljeni i na velikom diyaudiu
loša vjest je da su se u RH negdi izgubila dva PCM1702 i dobio sam nazad novce tako da za sad ništa od te igrarije
ali me nešto drugo razveselilo zadnjih par dana , u biti od nedilje od kad sam minja regulator na PMD100 , u početku mi se činilo ništa ekstra ,malo bolje i to je to,ali nakon dva dana intezivnog slušanja dok sam doma i dok ne spavam čini mi se da je zapravo pun pogodak za 5V regulator , mislim da je ovo najbolji koji sam napravio , nevjerovatno koliko utječe odabir op.ampa jfet ili bip. u samom regulatoru i to najviše zbog ulazne impendance , šta se tiče šuma sva se vrte od 1 do 5nV/√Hz ali su odabrana tako da imaju što manji šum već od 1Hz , LT6206 je tu najlošiji po pitanju šuma ali i dalje puno bolji od AD817 kojeg je Walt koristia u orginalnoj shemi
ono šta plijeni pažnju su vokali ali i čitava zvučna slika je otišla klasu više ,od basa do visokih , Waltu opet jedan veliki

DAC.jpg
btw; na slici su četiri shunt reg. ,dva sa LT6202 , jedan sa ADA4897 i novi sa OPA1641
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.