aparatusonitus napisao:grunf napisao:...ali ono šta me zanima je ADA4625 koji je odgovor AD-a na OPA627 od BB-na
Hmmm...koliko ja vidim iz datasheeta to bi trebali biti ADA4627/ADA4637 (ima simbolike i u nazivu). Pogledaj OL u DS OPA627 vs ADA4627 a pogotovo je zanimljiva usporedba Figure 8. (OPA627) vs Figure 26. (ADA4627)

je ,tu si u pravu , ali ADA4625 je odgovor na ADA4627/37 i OPA627/37 ,Scott je mislia na to ali san se ja krivo izrazia , uglavnom riječ je op ampu iz iste serije 'odgovora' ali noviji ,mislim 2017-18 godina
reka san da ću o zvuku sutra pa evo došlo sutra
iznenađen sam ,odličan , nemam zamjerke uopće ,sve je odrađeno kako treba ,čisto,precizno, predivan bas ali uvik ima ali ,fali mu muzikalnost i taj nekakv atak koji AD811 ima i tu je nešto lošiji ali bi s time i moga preživiti da nisam čuo AD811 ,jednostavno je malo povučeniji ,slično kao AD797 kako kaže moj prijatelj koji je večeras sa mnom poslušao par CD-a
razmisliti ću još da li ga ostaviti još malo ili ga odma sutra tj. ujutro ubaciti u regulator za AD811 , e a to bi tek onda moglo biti TOP
u svakom slučaju preporuka , zbilja odličan op amp za I/V

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.