Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la Pole » Pon sij 05, 2015 8:19 pm

Ovakvog sigurno nemam, ali znam tko možda ima, pa pitam.
Al zato imam sličnu košulju.
Krastavce treba tanko narezati, popapriti i dodati octa, pa baciti jer ne valjaju ništa.
Pole

PostPostao/la Dean » Pon sij 05, 2015 9:17 pm

Master of disaster napisao:Vjerujem da bi se uhvatio za glavu. Međutim ja nemam ništa od navedenog. Ali imam brusilicu iz Peveca i CO2 aparat sa otpada. E, da, imam i čekić i par stega. A nisam ni te struke. Više brljavim, i radim kako mislim da bi trebalo biti a da ja to sam mogu izvesti. Uglavnom ispadne funkcionalno, iako upitne estetike. Ali što je tu je. :lol:

:think: Mislim da bi trebao konstrukciju obući u lim jer će ti dim inaće otići na sve strane... :think:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Pole » Pon sij 05, 2015 9:19 pm

Makar mu neće sav dim poć u oči.
Krastavce treba tanko narezati, popapriti i dodati octa, pa baciti jer ne valjaju ništa.
Pole

PostPostao/la Dean » Pon sij 05, 2015 9:21 pm

Pole napisao:Makar mu neće sav dim poć u oči.

Imaš pravo, ali bolje da smo mu to rekli na vrijeme, jer....nikad neznaš kod njega..... :mrgreen:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Master of disaster » Pon sij 05, 2015 11:09 pm

Dean napisao:
Master of disaster napisao:Vjerujem da bi se uhvatio za glavu. Međutim ja nemam ništa od navedenog. Ali imam brusilicu iz Peveca i CO2 aparat sa otpada. E, da, imam i čekić i par stega. A nisam ni te struke. Više brljavim, i radim kako mislim da bi trebalo biti a da ja to sam mogu izvesti. Uglavnom ispadne funkcionalno, iako upitne estetike. Ali što je tu je. :lol:

:think: Mislim da bi trebao konstrukciju obući u lim jer će ti dim inaće otići na sve strane... :think:

Šljiviš lim, u balistički čelik ću to obuć, nikad neznaš, ako dođe do detonantnog izgaranja da lim ne popusti. :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la SaWa » Uto sij 06, 2015 4:59 pm

Danas malo čistio prašinu.Prošli tjedan sam se počastio sa novim telkaćem,a sad ovaj stari ide na dislokaciju.
Rastavio sam ga ne samo zbog prašine,već da vidim kako izgleda iznutra TV poznate firme "ALTUS" :lol: ,koji me tako dobro služio proteklih 12 jare.
Macan od 60 i kusur kila i dijagonale "punih" 84cm(4:3)... :D
Slika mu je i dan danas odlična,ne može se primjetiti da je ekran oslabio.

Slika

a na ekranu nalepka...

Slika
SaWa

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto sij 06, 2015 5:18 pm

Altus kažeš.Nisam znao da nam jedan forumaš ima tvornicu televizora. Zapravo kada malo bolje razmislim sada mi je jasno od kuda mu sve one vikendice po lijepoj našoj. :mrgreen:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Uto sij 06, 2015 7:44 pm

... ja se domislio kako doci do izlaznog pojacala za probu sa 13DR7 preampom :D

izvukao iz ormara svoj prvi "pravi" amp (tamo negdje `96.-`97.) i malo ga rastavio, pregledao i pocistio... a trebalo mu je :P

sad ide prvo proba na jeftinjara zvucnicima - samog ampa, pa kombinacija amp-preamp, pa ako zadovolje burn-in test, idu malo na slusanje u dnevnu... a valjalo bi i vidjet kako se ITX-ica ponasa kao SP/DIF izvor za glazbu (u komparaciji sa trenutnim WD TV live media playerom)...

ali prvo treba uloviti par sati "mira" a to ce biti najteze u ovoj prici :think: , barem dok ne dodje famozni 12.01. te pocne ponovo skola za pacice male :D
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la yoke » Uto vel 17, 2015 11:31 am

Da vas pitam u ovoj temi jer nemam pojma gdje da ovo postam
trebam savjet

imam boschovu plocu za kuhanje (dvije normalne i dvije indukcije)
pred 10tak dana nakon povratka s posla skuzili da je nestalo sturje tjekom dana (blinkanje sata na pecnici) a ploca za kuhanje se pravi mrtva
ima tač za paljenje i nista nije reagiralo...
pokusa ''resetirati' preklapanjem glavnog osiguraca...bezuspjesno
danas mi dosla ekipa za servis
kazu otisla elektronika (dijagnoza, ima struje u uticnici_znaci otisal elektronika (bez otvaranja, mislim da i da su otvorili nista pametno nebi vidjeli, pretpostavlja da ima mala plocica i to je to)
popravak 1800kn...
nakon popravka 6mjeseci garancije

ploca nije bila jeftina, ali 1800kn je pola sume nove u ducanu...

sad, dali netko ima iskustva;
- dali se ovo moze bezbolnije popraviti , dali netko ima kakvog majstora koji bi to sam rastakavao i provjeravao sta je otislo
- dali netko ima iskustva, dali se moze HEP teretiti za stetu ( s obzirom da ploca nije radila nakon nestanka/dolaska struje) ako da kako ? dali ima neka spranca ?
(zafrka je sto nisam zapisao tocan dan kad se to desilo ? )

ili cek, ima ona tema, sta se radih ovih dana a ne radi...trebao sam tamo postati :lol: :lol: :lol:
ben ti plocu... :twisted:
yoke

PostPostao/la s@ki » Uto vel 17, 2015 11:48 am

pa nema tamo šta bit komplicirano.. par trimera za namjestiti...to ti ide :P

zajebavam.. al uglavnom.. nekakav tajmer, termostat i sl.... malo počačkaš, ako nikako drugačije onda sve dole pa ispitaj i vrati? za 1800kn bi se isplatilo.. kaj ne?
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica