Ovakvog sigurno nemam, ali znam tko možda ima, pa pitam.
Al zato imam sličnu košulju.
Master of disaster napisao:Vjerujem da bi se uhvatio za glavu. Međutim ja nemam ništa od navedenog. Ali imam brusilicu iz Peveca i CO2 aparat sa otpada. E, da, imam i čekić i par stega. A nisam ni te struke. Više brljavim, i radim kako mislim da bi trebalo biti a da ja to sam mogu izvesti. Uglavnom ispadne funkcionalno, iako upitne estetike. Ali što je tu je.
Mislim da bi trebao konstrukciju obući u lim jer će ti dim inaće otići na sve strane... 
Pole napisao:Makar mu neće sav dim poć u oči.
Dean napisao:Master of disaster napisao:Vjerujem da bi se uhvatio za glavu. Međutim ja nemam ništa od navedenog. Ali imam brusilicu iz Peveca i CO2 aparat sa otpada. E, da, imam i čekić i par stega. A nisam ni te struke. Više brljavim, i radim kako mislim da bi trebalo biti a da ja to sam mogu izvesti. Uglavnom ispadne funkcionalno, iako upitne estetike. Ali što je tu je.
Mislim da bi trebao konstrukciju obući u lim jer će ti dim inaće otići na sve strane...

, barem dok ne dodje famozni 12.01. te pocne ponovo skola za pacice male Nema registriranih korisnika pregledava forum i 6 gostiju