tom_hifi napisao:Pretrčao sam prvi službeni cener (10km). Trčao sam ove godine i 16km, ali nikad na nekom eventu. Rezultat je bio 46min i 31sec. Cilj mi je bio 50min, ali eto, bilo je lijepo vrijeme i malo sam zagrizao i ubrzao.
Morat ću si sat za trčanje nabaviti, ukoliko želim nešto više napredovati. Nisam se predugo spremao, skidao sam kile par mjeseci i svega par mjeseci trčao. Sljedeće godine moram još skinuti vrijeme za cca 2, 3min. To je prilično velik zalogaj, ali ajd, što se mora nije teško![]()
audio kutak napisao:tom_hifi napisao:Pretrčao sam prvi službeni cener (10km). Trčao sam ove godine i 16km, ali nikad na nekom eventu. Rezultat je bio 46min i 31sec. Cilj mi je bio 50min, ali eto, bilo je lijepo vrijeme i malo sam zagrizao i ubrzao.
Morat ću si sat za trčanje nabaviti, ukoliko želim nešto više napredovati. Nisam se predugo spremao, skidao sam kile par mjeseci i svega par mjeseci trčao. Sljedeće godine moram još skinuti vrijeme za cca 2, 3min. To je prilično velik zalogaj, ali ajd, što se mora nije teško![]()
Tomek, jel se to meni čini ili ti nosiš BH ispod majice ?![]()
U svakom slučaju , ako se želiš imalo ozbiljnije baviti trčanjem, moraš još dosta kila skinuti i okaniti se bodybuildinga...
(tek rekreativno)
Znam što govorim, vidio sam kroz što sve je bratić prošao na tom putu "trčanja"
davorin napisao:Kažu da je trčanje po betonu zdravo kao i pušenje!
Račun za naplatu dođe nakon ~55-te godine u vidu problema sa koljenima, skočnim zglobovima, potrošenom hrskavicom između lumbalnih kralježaka i općenito ubrzanom kalcifikacijom svih zglobova nogu zbog mikro-ruptura na dosjednim površinama kosti uzrokovanih svakim doskokom na tvrdu površinu.
Brzo hodanje nema taj problem, kao niti plivanje, veslanje i biciklizam.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost