NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

Re: NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

PostPostao/la Schultz » Pon ožu 27, 2017 9:46 am

Majketi Pamuče, kamo ste to bili....?
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Master of disaster » Pon ožu 27, 2017 9:51 am

Schultz napisao:Majketi Pamuče, kamo ste to bili....?

Naš buvljak na Preluku se može sakriti kraj ovog. :o
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Pon ožu 27, 2017 4:53 pm

Master of disaster napisao:
Schultz napisao:Majketi Pamuče, kamo ste to bili....?

Naš buvljak na Preluku se može sakriti kraj ovog. :o

Preko u BiH, mjesto se zove Lončari.... bio sam pred par godina jednom, slucajno, subota.... hrpe i hrpe elektronike, ekipa dovlaci iz D, CH, A pa prodaje... meni se nikad nije dalo samom otic, a sad se pojavila ekipa koja ima volje, pa ce se izgleda tradicionalno barem dva put mjesecno zabasat tamo :D ... drugi put opalim jos ponesto fotki....

https://www.google.hr/maps/place/Lon%C4 ... 18.6805129" target="_blank" target="_blank

uglavnom, nije (pre)velik buvljak, ali ima dobru ponudu za ono sto "nas" zanima - ono sto EU baci, ekipa donese u BiH, a onda mi vracamo u EU.... ja sam to shvatio kao reciklazu :lol: :lol: :lol:

laptope i racunala ni ne gledamo, vjerojatno bi se dalo naci dosta toga upotrebljivog, ali nije dovoljno vintage, a mi nismo preprodavaci :lol:

Dobar dio ponude na njuskalu kod prodavaca iz ovih "mojih" krajeva potjece upravo sa ovog buvljaka... cijene vise nisu toliko niske, i ekipa se ne da nacjenkat na bagatelu, ali kad naleti nesto (a naleti, samo treba dovoljno rano doc) i imat oko za vidjet nesto da valja u hrpi.... preprodavaci nalete na dobre komade pa pokupuju, ali koliko sam shvatio, fali im finesa - lako je uocit Marantz-a i znat da valja :D

Kod nas niti je ovakva ponuda, niti su cijene dovoljno niske.... onaj par Bose 601 je trazena pocetna cijena bila 200€... stanje robe je uglavnom "dobro" a iskoci i ponesto u mint stanju, problem je sto ekipa pri transportu izgrebe uredjaje, pogotovo ako se ne prodaju u prvoj ili drugoj rundi, onda tek bude ogrebotina od utovara-istovara.... naravno, nadje se i smeca, ali barem biras :P

Da ne bude sve pic-pic, rizik je tu - kolega Flega je uzeo Onkyo TX606 pod ispravan, ali izgleda da ce to tek biti stanje nakon promjene šake dijelova (redom kondenzatora, i to onih "solid" sto ne mogu krepati :lol: :think: :doh: ), isto tako i mali Canton sub, pregorjelo napajanje... ja sam uzeo ovaj mali Telefunken i imao srece da je potpuno ispravan, trebalo ga je pocistiti i kad je vec rastavljen, zamijeniti 10 elektolita i pregorjelu tinjalicu za sat...

uglavnom, vrijedi se ustat, 20 min do granice, pa 20 min od granice.... na povratku, obavezno na ćevape u Orašju, a i gorivo je dovoljno jeftinije da se isplati natankat pun tank (na provjereno dobrim stanicama)...

eto, mi babe se veselimo ic na pijac subotom :mrgreen: :mrgreen:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la josh » Pon ožu 27, 2017 5:39 pm

pamook napisao:Preko u BiH, mjesto se zove Lončari.... bio sam pred par godina jednom, slucajno, subota.... hrpe i hrpe elektronike, ekipa dovlaci iz D, CH, A pa prodaje... meni se nikad nije dalo samom otic, a sad se pojavila ekipa koja ima volje, pa ce se izgleda tradicionalno barem dva put mjesecno zabasat tamo :D ... drugi put opalim jos ponesto fotki....

A kakva je situacija na carini prilikom povratka u RH? Npr. da uzmem koji Philips CD player star 20 godina i laptop stariji od 10?
josh

PostPostao/la pamook » Pon ožu 27, 2017 6:09 pm

Ni ne gledaju te :P ... na pitanje "imate li nesto za prijaviti", odgovor je "krama al covjeka veseli" i to je to :lol:

ovaj "segment" ih uopce ne zanima, a i nije da vozis kombi pun uredjaja (iako bi volio i definitivno mogao :mrgreen: ) - njihov fokus je na svercu duhana (kojeg ima dosta), cigareta i vecih kolicina piva ili drugih artikala koji su tamo dosta jeftiniji... plasticna stolarija, na primjer.... tako da te ne treba bit frka oko nicega sto se tice ovih kutija, doduse ne znam kako biva kad se nosi recimo veci TV (prosli put je bio jedan pic-pic Panasonc, 42", plazma zadnje generacije, bez ogrebotine, daljinski.... za cijenu nisam siguran, mislim oko 200€ ....vec sam ga mislio cjenkat pa starcima dovest umjesto postojeceg CRT-a.... al veliko :P )

Starije CD-e ces morati "naletiti" prije prekupaca, jer su skuzili "sta ide", a pogotovo ako se u modelu doticnih CD-a spominje TDA 1541 ili 1543... sve se svodi na to da treba ici, pa sto naleti....

nemas straha sto se tice ovih "sitnih" komada, pogotovo ako vas je u autu dva ili vise....
pamook

PostPostao/la pamook » Pon tra 10, 2017 8:36 pm

...visinske pripreme :D .... ako slucajno ispalim na zivce pa pozelim ispalit pojacalo na 40 000 stopa :lol: :lol:

nabasao na `˙bayu pukim slucajem, ispostavilo se da su pogresno oglasene kao 5R5gyb pa nije nitko drugi bidao osim mene... 8$ plus postarina, zato je u buvljak sekciji :D

jedna NOS i 4 nepoznatog stanja, zato obiljezene sa "used"
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la fixxxer » Pon tra 10, 2017 9:10 pm

:think:
fixxxer

PostPostao/la joe dalton » Pon tra 10, 2017 10:58 pm

pamook napisao:...visinske pripreme :D .... ako slucajno ispalim na zivce pa pozelim ispalit pojacalo na 40 000 stopa :lol: :lol:

nabasao na `˙bayu pukim slucajem, ispostavilo se da su pogresno oglasene kao 5R5gyb pa nije nitko drugi bidao osim mene... 8$ plus postarina, zato je u buvljak sekciji :D

jedna NOS i 4 nepoznatog stanja, zato obiljezene sa "used"

Dobar ubod :handgestures-thumbup:
joe dalton

PostPostao/la pamook » Sri tra 12, 2017 11:12 pm

...domaci buvljak, jutros :).... LP ....
pamook

PostPostao/la pamook » Sri tra 26, 2017 9:05 pm

...lokalna trznica, srijedom... nije cak ni lose za "visok datum" i juzinu :P
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica