NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

Re: NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

PostPostao/la audio kutak » Čet ruj 12, 2013 1:24 pm

Khadgar2007 napisao:Sa pravne strane ne spada u buvljak ali sa one druge skoro. OBI se u Sisku zatvara pa daju popuste samo tako. Danas 30%, od sljedećeg ponedjeljka 50% a tamo negdje ako nešto robe ostane 70%.

daj mi uzmi bormašinu i ubodnu u pola cijene, biti će dosta 100 kn za obje...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet ruj 12, 2013 1:52 pm

tom_hifi napisao:Čudi me da nisi čekao one dane kad će biti 70%. Ušteda više od 100kn tad :whistle: Čekanje 4 i pol sata. Kao na naplatnim kućicama. :)

Za drvenariju čekam da bude 50%, a za ostalo pitanje da li će išta ostati nakon prvih par dana. Kao nema se novaca a ono pola Siska došlo se opskrbiti kao da će sutra početi nuklearni rat,Čupaju ljudi izložbene primjerke,grabe paletare da si natovare na kolica,mogao sam nabrojati na prste one koju su otišli na blagajnu sa ispod 100kg robe.

@Audio kutak
Danas doslovce sve obišao i nema ti više tih jeftinih ručnih alata na struju. Ostalo je još nešto boschevog asortimana i to je to. Od jeftinoga je ostalo neke kikiriki stolni cirkulari,brusači noževa i sl. ništa za neki DIY. Kada dođe 50% ne znam ča će uopće ostati od alata, jedino možda drvena građa.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la tubeman » Čet ruj 12, 2013 6:37 pm

Fučkaš OBI.
Tome zlu se treba oduprijeti :) :) :)
Vratim se danas doma, i čeka paket od djeda mraza.

Slika

Nekih četrdesetak tisuća uF u krasnim novim LonLife Rifama,
(nažalost samo) jedan 10.000/70V
Dva Nchicona po 10 000 i još koješta drugoga, sve sama "High end" Rifa, Sve novo i nekorišteno :) :)
Već vidim bar pet projekata koje nikada neću dovršiti :) :) :)
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet ruj 12, 2013 6:47 pm

A čuj, meni je OBI bio super ča se drvenarije tiče. Lijepo odem do majstora za pilu i kažem mu hoću to i to, lijepo on izreže onako kako ja hoću i idemo dalje. Nešto se šuška da bi Bauhaus trebao doći u Sisak pa se nadam da su i oni tako "user-friendly" sa drvenarijom. Ako Bauhaus dođe on mi je veoma zanimljiv jer kada sam prije 3-4 godine bio zadnji puta kod njih u Zg imali su stvarno lijep izbor raznih alata na struju. Ostalo nisam gledao tipa glodala,nareznice,stege i sl. ali sigurno i toga imaju velik izbor.
Khadgar2007

PostPostao/la s@ki » Čet ruj 12, 2013 7:08 pm

tubeman napisao:Fučkaš OBI.

Slika

Dva Nchicona po 10 000 i još koješta drugoga, sve sama "High end" Rifa, Sve novo i nekorišteno :) :)

Gle, rijesim te ja jednog dijela :) vec me jedan forumski kolega tjera u grijeh... Opet :)
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet ruj 12, 2013 7:12 pm

tubeman napisao:
Slika

Trebao bi ja napraviti jedan recap svojih 20W u A klasi. :roll:
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » Čet ruj 12, 2013 8:37 pm

Nije bas s buvljaka, vec s oglasnika... Covjek prodavao Dual tuner za 99 kn. Pitam je li ispravan? Je. U kakvom je stanju? Dobrom. I odem ja po njega.

Covjek mi ga snio da se ne penjem na 5 kat. Nisam ga ni vadio iz vrecice, ni pogledao. Platih 100 kn, 1 kn za trud. Covjek mi dao i garanciju: ako ne valja - vraca pare, a tuner nek bacim ili zadrzim. Kad sam ga donio kuci i pustio u pogon, radi kako treba. Jedino ne znam automatski skenirati stanice, ali mogu rucno postaviti frekvencije i memorirati ih. Memorirao prva tri programa Hrvatskog radija. Vise mi i ne treba. Inace model je Dual CT 7030.

Tun-2688.jpg

Na poslu se pohvalih kolegi kako sam kupio dobar tuner za 100 kn. Veli mi on ako me zanimaju tuneri dat ce mi i on svog Techincsa koji mu stoji godinama otkad je kupljen. Nije radio ni 30 sati... Kolega ga kupio pred 25+ godina kad je kod nas Technics bio pojam. Kupio pojacalo i CD-player, a naknadno i taj tuner jer je "popunjavo liniju". Pojacalo mu skurilo brdo visokotonaca. CD preskakao, i bio nekoliko puta na servisu, ali nikad postenog playera od njega, a tuner ne slusa pa mu ostao. I tako postadoh vlasnik i tog Technicsa.

Tun-2690.jpg

Ali, avaj, Tehnics nema nozica. Trebale gazdi za neki DIY uradak pred oho-ho godina. A poklonjenom Tehnicsu se ne gleda u... noge. ;)

Tun-2692.jpg

Nego, ja bih njega sad "restaurirao" da mu vratim "stari sjaj"... :lol:
Pitanje: ima li tko kakve genericke nozice za Japanca iz jeftine serije. To su one okrugle visoke 10-15mm, promjera oko 50, 60mm, od crne plastike, a okolo opiturane zlatno ili srebrno. Ja sam privremeno stavio samoljepive gumene polukuglice...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la audio kutak » Čet ruj 12, 2013 8:54 pm

Edison napisao:Nego, ja bih njega sad "restaurirao" da mu vratim "stari sjaj"... :lol:
Pitanje: ima li tko kakve genericke nozice za Japanca iz jeftine serije. To su one okrugle visoke 10-15mm, promjera oko 50, 60mm, od crne plastike, a okolo opiturane zlatno ili srebrno. Ja sam privremeno stavio samoljepive gumene polukuglice...

imam ja više tih nogica, stoje mi u nekoj vrečici.... nikad ne znaš kada će zatrebati.... ;)
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Edison » Čet ruj 12, 2013 9:06 pm

audio kutak napisao:
Edison napisao:Nego, ja bih njega sad "restaurirao" da mu vratim "stari sjaj"... :lol:

imam ja više tih nogica, stoje mi u nekoj vrečici.... nikad ne znaš kada će zatrebati.... ;)

Ako dolazis u subotu u Varazdin, ponesi ih pa ako dodjem i ja, obavimo razmjenu.

Trebaju mi cetiri iste... bar po visini... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la ziki » Čet ruj 12, 2013 10:05 pm

tubeman napisao:Fučkaš OBI.

Slika

A tebi su otišli :D . Za dlaku :lol: , uf uf.
ziki

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica