Nije bas s buvljaka, vec s oglasnika... Covjek prodavao Dual tuner za 99 kn. Pitam je li ispravan? Je. U kakvom je stanju? Dobrom. I odem ja po njega.
Covjek mi ga snio da se ne penjem na 5 kat. Nisam ga ni vadio iz vrecice, ni pogledao. Platih 100 kn, 1 kn za trud. Covjek mi dao i garanciju: ako ne valja - vraca pare, a tuner nek bacim ili zadrzim. Kad sam ga donio kuci i pustio u pogon, radi kako treba. Jedino ne znam automatski skenirati stanice, ali mogu rucno postaviti frekvencije i memorirati ih. Memorirao prva tri programa Hrvatskog radija. Vise mi i ne treba. Inace model je Dual CT 7030.
Tun-2688.jpg
Na poslu se pohvalih kolegi kako sam kupio dobar tuner za 100 kn. Veli mi on ako me zanimaju tuneri dat ce mi i on svog Techincsa koji mu stoji godinama otkad je kupljen. Nije radio ni 30 sati... Kolega ga kupio pred 25+ godina kad je kod nas Technics bio pojam. Kupio pojacalo i CD-player, a naknadno i taj tuner jer je "popunjavo liniju". Pojacalo mu skurilo brdo visokotonaca. CD preskakao, i bio nekoliko puta na servisu, ali nikad postenog playera od njega, a tuner ne slusa pa mu ostao. I tako postadoh vlasnik i tog Technicsa.
Tun-2690.jpg
Ali, avaj, Tehnics nema nozica. Trebale gazdi za neki DIY uradak pred oho-ho godina. A poklonjenom Tehnicsu se ne gleda u... noge.

Tun-2692.jpg
Nego, ja bih njega sad "restaurirao" da mu vratim "stari sjaj"...

Pitanje: ima li tko kakve genericke nozice za Japanca iz jeftine serije. To su one okrugle visoke 10-15mm, promjera oko 50, 60mm, od crne plastike, a okolo opiturane zlatno ili srebrno. Ja sam privremeno stavio samoljepive gumene polukuglice...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.