NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

Re: NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

PostPostao/la audio kutak » Ned pro 29, 2013 4:43 pm

davorin napisao:
stressman napisao:par interesantnih retro boxova, cca 16-ice unutra, osam omske u mint stanju... sutra bum vidjel kak sviraju, ali nisu pregoreni :)

samo treba ciscenje kutija...

16cm, ili 16" ?

centimetara, centi... nije ovo amerika :mrgreen:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la stressman » Pon pro 30, 2013 7:21 am

sesnajs' cen'met'ra ;)
as vintage as it gets

Slika
stressman

PostPostao/la davorin » Pon pro 30, 2013 7:32 am

stressman napisao:sesnajs' cen'met'ra ;)

Šteta! :crying-yellow:
Ponadao sam se da su 16" ! :techie-error:
davorin

PostPostao/la stressman » Pon pro 30, 2013 9:36 am

bilo bi dobro... ali nisu ;)
as vintage as it gets

Slika
stressman

PostPostao/la stressman » Pon pro 30, 2013 10:34 am

kutije oprane i natrag slozene. i nisam ocekivao da ce plasticni boxovi cca 20x20x15 cm zvucati tako.... dobro. ima basa, ima i visokih apsolutno dovoljno kad se tonkontrola pomakne za jedan zub u plus. mislio sam da ce rondati, ali vibracija - nema.
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
as vintage as it gets

Slika
stressman

PostPostao/la tubeman » Čet sij 02, 2014 8:23 pm

Nije buvljak ali je Deda Mraz :)

Znajući za moju "opsjednutost" skenerima ove godine donio jednu điđu s tog područja :) :)

Slika
Slika

Kad pogledaš tu "igračku" još se više uspaničiš od "straha" pred kineskom tehnologijim.

BW/COLOR, 300/600 dpI, JPG/PDF, 32 GB memorije, radi bez računala (ili s njim) su osnovne karakteristike gadgeta.
Vrlo se lako upravlja, i nakon par minuta prakse se proizvode vrlo dobri skenovi.
Ima i companion software s mogućnošću OCRa koji doduše nije najsretnije implementiran, ali to mi i nije toliko važno kao takvo.
Kada je spojen na računalo, prilikom skeniranja sliku sprema u clipboard, a offline na micro SD karticu.

Idealno za skeniranje svih "ravnih" dokumenata. Nije prejednostavan za knjige, ali za to nije niti namijenjen.
Dolazi s lijepom torbicom.
Opći utisak : 9.5/10 :) :) :)
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la pamook » Sub sij 04, 2014 6:15 pm

...evo, mali izvjestaj sa ekskurzije :mrgreen:

sinoc me kolega akvarista nazvao da hocu li mu praviti drustvo na ekskurziji do Novog Sada na tzv. "najlon pijacu", ekvivalent Hrelica (otprilike za trecinu veci, po slobodnoj procjeni)... kako je tesko ribu u vodu i zabu isto, krenulo se jutros rano, stiglo i nasetavalo par sati, pa laganini nazad... slika nema puno, dojam je vise nego izvrstan (ipak je to buvljak i to povec :happy-bouncyredfire: ) a od prinešenih žrtava je dobavljeno, s moje strane, jedan ITT 8031 receiver, UNIOR kombinirke (5€), nesto LP-ja :mrgreen: iz užeg izbora (po 1-2€ kom) i jedna Vivaldi kutija s 3 LP-ja koja me uopce ne zanima, ali za 3€ se jednostavno nije mogla ostaviti na nemilost ostatku svijeta....

kolega utrzio jedan 22" LG monitor novije generacije (45€) i jedan Pentax mehanicki sa 50mm objektivom, futrolom i žičanim okidačem za 20€. Ja sam ga častio UNIOR kombinirkama (jer je izjavio da nema pojma koja je to firma - ipak je on `87. godiste :lol: :lol: :doh: )

pljeskavica - 150g = 150 din, odn. negdje 1.35€.... prilog - sve sto se nudi vlastorucno natrpati u lepinju.... moj izbor - luk i sir s kajmakom i ljutom paprikom :D ...

par slika nekih lampasa koji su konkurirali da ih se docepam umjesto onog ITT-a, ali gabaritno nisam bio siguran da li bi nas davili na granici da nosimo "starine i umjetnine" :? ... stand sa kutijama krcatim zupcanicima i dijelovima mehanickih satova (Dean, javi pa da utrzimo stogod za novi SP projekt :lol: )

uglavnom, izvrsno utrosen dan (a jos se i vratih taman na popodnevnu kavu), i u to ime - poklanjam onaj Vivaldi kompletic (3 LP-ja u zajednickoj kutiji) nekome kome klasika "lezi" i nesto ce mu znacit... ja sumnjam da cu (jos neko vrijeme) prec na klasiku (osim, naravno, "hitova" ili "best of"-ova) ...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la pamook » Sub sij 04, 2014 6:18 pm

...a da od cijelog NS naletim bas na ovaj birc....eeeee :lol: :lol:

ima ona narodna "ne bi ja bio paranoican da oni mene ne prate" ;)

trebao sam ponijet onu bistu pa objesit pod retrovizor :think: :think:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Sub sij 04, 2014 6:22 pm

Kako me mami ona slikica mesine u sendviču od luka i somuna... Mogao si okačiti sve samo to ne. :twisted:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la harkonen » Sub sij 04, 2014 6:37 pm

Posred Novog Sada, taman uz Narodno pozorište, smjestio se onomad lijepi restoran zvani
Zagreb, tu se moglo dobiti najveći sendvič od domaćeg leba, a gore kajmak i nariban neki odlični
sir, brat bratu pola do 1 kilo sendviča i k tome u pivskoj krigli opet kilo - vruće bijele kave od cikorije.
Ma, nešto nevjerovatno. A ono još nevjerovatnije - restoran je promjenio ime tek 1997 ili 1998,
kako me izvjestiše. A, šta je tolerancija?
Opus Diy
harkonen

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica