...evo, mali izvjestaj sa ekskurzije
sinoc me kolega akvarista nazvao da hocu li mu praviti drustvo na ekskurziji do Novog Sada na tzv. "najlon pijacu", ekvivalent Hrelica (otprilike za trecinu veci, po slobodnoj procjeni)... kako je tesko ribu u vodu i zabu isto, krenulo se jutros rano, stiglo i nasetavalo par sati, pa laganini nazad... slika nema puno, dojam je vise nego izvrstan (ipak je to buvljak i to povec

) a od prinešenih žrtava je dobavljeno, s moje strane, jedan ITT 8031 receiver, UNIOR kombinirke (5€), nesto LP-ja

iz užeg izbora (po 1-2€ kom) i jedna Vivaldi kutija s 3 LP-ja koja me uopce ne zanima, ali za 3€ se jednostavno nije mogla ostaviti na nemilost ostatku svijeta....
kolega utrzio jedan 22" LG monitor novije generacije (45€) i jedan Pentax mehanicki sa 50mm objektivom, futrolom i žičanim okidačem za 20€. Ja sam ga častio UNIOR kombinirkama (jer je izjavio da nema pojma koja je to firma - ipak je on `87. godiste

)
pljeskavica - 150g = 150 din, odn. negdje 1.35€.... prilog - sve sto se nudi vlastorucno natrpati u lepinju.... moj izbor - luk i sir s kajmakom i ljutom paprikom

...
par slika nekih lampasa koji su konkurirali da ih se docepam umjesto onog ITT-a, ali gabaritno nisam bio siguran da li bi nas davili na granici da nosimo "starine i umjetnine"

... stand sa kutijama krcatim zupcanicima i dijelovima mehanickih satova (Dean, javi pa da utrzimo stogod za novi SP projekt

)
uglavnom, izvrsno utrosen dan (a jos se i vratih taman na popodnevnu kavu), i u to ime - poklanjam onaj Vivaldi kompletic (3 LP-ja u zajednickoj kutiji) nekome kome klasika "lezi" i nesto ce mu znacit... ja sumnjam da cu (jos neko vrijeme) prec na klasiku (osim, naravno, "hitova" ili "best of"-ova) ...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.