dredder napisao:Mogao si ići na veću težinu od 250g, do400(?) kad si već radio. Estetski je lijep.
Khadgar2007 napisao:Da li je tko naišao na kakva pojačala u D klasi koja rade na 55VDC? Imam jedno razglasno pojačalo od prijatelja koje mu je vrisnulo pa bi najradije zamijenio sa nekakvim u D klasi. Naravno nije problem popraviti ali ima dva problema, prvi je što je to pojačalo ima jako malu ulaznu osjetljivost jer je predviđeno da radi sa nekom aktivnom miksetom, a drugi što je hlađenje nikakvo. Ima nekakav mali hladnjačić, nema rupa na kućištu i znajući da prijatelj to voli odvrnuti do kraja da sve trešti bolje uzeti nešto u D klasi nego kemijati sa ovime.
Inače razglasno pojačalo nije ništa specijalno, neki uradak od neke domaće firme Stax audio,a šema je školska sa po parom 2n3055/2n2955 u izlazu,a štednja na svemu je maksimalna tako da po meni nema smisla ići popravljati nešto što će ponovo izgorjeti.
Naravno postoji mogućnost da kod sebe u furdi iskopam neki odgovarajući trafo koji može dati nakon filtracije nekih 12-24VDC pa sam riješio problem,ali idem prvo probati sa ovim trafom koji je već u kućištu.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju