Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la Fantocci » Sri lis 04, 2023 9:40 am

Ali baš mi nije jasno kako to sa betonom funkcionira. OK, učvrstiš time donji dio. Ali ako trup propušta vodu i to nisi sanirao onda ta voda još uvijek prolazi između željezne "olupine" i uz beton i diže se, barem do vanjskog nivoja. Što si onda dobio time?

Nisam za to čuo prije i ne mogu da nađem na netu nikakve informacije ili video o tome. Ima li netko koju sliku možda, postupka u radu?
Fantocci

PostPostao/la Master of disaster » Sri lis 04, 2023 2:40 pm

Nije to klasičan beton, on u prisustvu soli niti ne bi vezao. Vjerojatno napune cijeli odjeljak u dvodnu.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la grunf » Čet lis 05, 2023 8:17 pm

jučer se vratia doma :clap: :clap: :clap: :clap:

svaka hvala šibenskoj županiji , udruzi Tijat u srcu ,a posebno mojoj dragoj rodici bez koje bi se ovo teško ostvarilo

nažalost nisam jučer prisustvovao jer sam bio u Istri na poslu ali svjedno su mi potekle suze kad mi je žena poslala slike ,a mom sinu je to bio jedan od sretnijih trenutaka u životu
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet lis 05, 2023 8:36 pm

Da tvoja rodica nije možda ova koju je moja školska prijateljica i susjeda(da budem precizniji bivša susjeda... :| ) intervjuirala https://www.mirovina.hr/price/umirovlje ... rBRpjT5TeQ" target="_blank ?
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » Čet lis 05, 2023 10:48 pm

"Brodovi su isti, ka i ljudi
Zlu moru daju život svoj
Brodovi su isti, ka i ljudi
Za suzu daju, suze dvi"

Toma Bebić, Leute moj
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri lis 25, 2023 10:42 pm

Par tegli diy kompota. Još ide kompot od krušaka i za ovu godinu zatvaramo sezonu zimnice.

387556371_859647075746453_5700999595095966536_n.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Khadgar2007

PostPostao/la drazenK » Pon lis 30, 2023 8:58 pm

evo malo liganja ali kopnenih, beru se na livadi :lol:
u nedjelju išao prošetati malca a na kraju sam ga vozao po livadi i brao gljive.
tko nije probao, ako budete imali priliku svakako probajte, ima ružno ime ali je 5x bolja od npr vrganja...
ima samo jednu manu, nema konzumacije alkohola uz ručak.
https://www.plantea.com.hr/velika-gnojistarka/" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
IMG_9702.jpg

IMG_9703.jpg
drazenK

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon lis 30, 2023 9:39 pm

Auuuuuuuuu, baš si morao ići u branje gljiva, a još se nismo raskusurali što se tiče onog poslića. Nadam se za svoje dobro da su gljive dobre i da znaš što bereš. :lol:
Khadgar2007

PostPostao/la Topolino » Pon pro 04, 2023 6:01 pm

Po citanju tema vidio sam da je dosta skupo nabaviti kvalitetne limove za transformatore. S kojih transformatora bi se isplatilo iskoristi limove za audio aplikaciju?
Topolino

PostPostao/la Bepone » Pon pro 04, 2023 6:15 pm

Topolino napisao:Po citanju tema vidio sam da je dosta skupo nabaviti kvalitetne limove za transformatore. S kojih transformatora bi se isplatilo iskoristi limove za audio aplikaciju?

oni tanki 0.22 ili 0.33 mm koji imaju manje gubitke su sretniji pokusaj, ili kod nas se lako nalaze iskrine C jezgre koje su dobivene od tankih limova..

od debljih limova 0.5mm + se mogu raditi mrezni transformatori.

za nepoznate limove trebalo bi snimiti BH krivulju, tj pretlju histereze i onda takva povrsina izmedju krivulje predstavlja gubitke.. ca je ta povrsina manja, petlja histereze uza, bolji je lim za nasu upotrebu
Bepone

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica