Ja sam prije nekih godinu i pol kupio od Metalca jedan mali lonac+poklopac za kuhati krumpir, možda nekih 1,5L. Jedan dan sam bio u Pevecu i vidio da imaju za nekih 100kn. Možda je to pretjerana cijena ali na opip mi se činio dosta dobar. Emajl se čini da je lijepo debelo nanešen i bez ikakvih nepravilnosti. Nakon godinu i po korištenja i dalje se drži odlično. Prije nekih 20tak godina je nabavljena jedna veća rajngla oko 12L za kuhanje zimnice,kupljena u Nami u Zagrebu i koštala je poprilično za ono doba, ja bih rekao oko 300-400kn, neka firma iz Slovenije. Uglavnom evo nakon svih ovih godina i dalje se drži odlično.
Također da se razumijemo, treba to i održavati. Nikada u životu nisam uzeo u ruke onu žičanu spužvu i ribao sa njome bilo što. Ako ne ide prvi puta, namače se dalje, i ako ne ide pranje sa običnom spužvom upotrijebi se u najgorjem slučaju neka drvena kuhača da se probaju lagano sastrugati ostaci. Tako da ako se može netko protegnuti da kupi poštenu rajnglu,lonac,što već i da drži do toga sigurno će mu se više isplatiti nego kupovati neko jeftino posuđe. I više volim kuhati u emajliranom nego inox posuđu.
Inače za novu godinu je pala jedna crno-šumska torta. Od danas je više nema...
415855422_7400127623333080_8171766380807311721_n.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.