joe dalton napisao:Vidi što je Davorin napisao. Ako ideš na katodno sljedilo stavi bilo koju od navedenih.
Za neki drugi spoj s pojačanjem razmisli o WE.
da, radi se o katodnom slijedilu, pojačanje nije bitno, tj. 1 je...
joe dalton napisao:Vidi što je Davorin napisao. Ako ideš na katodno sljedilo stavi bilo koju od navedenih.
audio kutak napisao:joe dalton napisao:Vidi što je Davorin napisao. Ako ideš na katodno sljedilo stavi bilo koju od navedenih.
tom_hifi napisao:audio kutak napisao:joe dalton napisao:Vidi što je Davorin napisao. Ako ideš na katodno sljedilo stavi bilo koju od navedenih.
Malo manje od jedan. Cca 0.95x
joe dalton napisao:Pogledaj WE 407A. Razlika je samo u naponu grijača koji je 20V. Mogu se naći po još relativno normalnoj cijeni. Svojevremeno sam imao jedan par, sada su kod Edisona. Ne znam da li ih je iskoristio i gdje
Edison napisao:joe dalton napisao:Pogledaj WE 407A. Razlika je samo u naponu grijača koji je 20V. Mogu se naći po još relativno normalnoj cijeni. Svojevremeno sam imao jedan par, sada su kod Edisona. Ne znam da li ih je iskoristio i gdje
A nisam ih jos iskoristio, simpa cjevi, ali hocu svakako...
No moram prvo pozavrsavati otvorene projekte, a namnozilo se toga...
joe dalton napisao:Edison napisao:joe dalton napisao:Pogledaj WE 407A. Razlika je samo u naponu grijača koji je 20V. Mogu se naći po još relativno normalnoj cijeni. Svojevremeno sam imao jedan par, sada su kod Edisona. Ne znam da li ih je iskoristio i gdje
A nisam ih jos iskoristio, simpa cjevi, ali hocu svakako...
No moram prvo pozavrsavati otvorene projekte, a namnozilo se toga...
Ma ne moraš se ti meni opravdavati![]()
Znam kako je. Imam 3 prototipa, jedan projekt na papiru (točnije u PCju) koji sigurno ide u realizaciju i još barem 3 u glavi od kojih za 1 imam i većinu dijelova.![]()
Da sam mislio da će kod mene te cijevi ikad doći na red nebi niti došle do tebe
davorin napisao:Imam kompletiranih dijelova za još 5-6 projekata koji nisu započeti, u računalu još barem toliko za koje nemam sve djelove, a u glavi barem još 10-ak koje realno trebam kad-tad napraviti!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 7 gostiju