Ako dobro shvaćam, miljetić je audiofilski tabletić
Nisu 2 već jedan preklopljeni, ali on nije od čistog audiofilskog konca, pa zato služi samo kao podložak za pojačalo...
Da se ne izgrebe audiofilsko staklo ispod njega
Sinoć sam malo preslagivao vodove mase i ovo je rezultat :

Ugradih i soft start, kad ga već imam, a koristim ga da u trenutku uključenja ( dok su cijevi hladne ) malo smanjim struju kroz grijače cijevi...
Podešen je na cca 3 sekunde... Znam, znam, trebao sam napraviti DC grijanje, s postepenim dizanjem napona, ali...

Luster kleme će zamijeniti konektori... Imam ideju kakvi, ali vidjet' ću da li će se što mijenjati u hodu kad dođem u Holex po iste...

S "prednje" strane to sad izgleda ovako ( fali još jedan "vod" mase za potenciometar )...

Prednja ploča će izgledati otprilike ovako :

Ovaj pravokutnik je mjesto za IR receiver, a "iznad" njega ide pločica s elektronikom i drajverom za motor potenciometra...
Ovo je famozna stražnja strana na kojoj postoje 2 konstrukcijske pogreške...
Vijci za učvršćenje na L profil su i na gornjoj/donjoj kao i na stražnjoj ploči na istom mjestu...
Tako da bih morao koristiti ekstremno kratke vijke, a to nije dobro...

Međutim, još veći problem je što sam prilikom crtanja apsolutno smetnuo s uma da su gornja i donja ploča upuštene dodatnih 1 mm ispod gornje razine bočnih stranica

Pa je onda visina stražnje strane za 2 mm veća nego što treba... A to zbog plastifikacije i ostalog nije jednostavno rješiti ( bar mislim )... Tako da će trebati izraditi novu stražnju ploču... Za početak ću namontirati ovu, pa ćemo mijenjati kad nova bude gotova...