Ne diraj bušilicu, jedna moja BD radi bez servisa još od 1968.-me i sve sam sigurniji da zapravo još radi dobro jer ju nitko nije do sada "servisirao"!
Khadgar2007 napisao:Konj dobija utrke ali i šepa...nije prvi puta da mi je zaiskrilo u njoj i da mi nakon toga prestala raditi, pa opet malo radi i tako redom. Znači da ostavim stator na miru kakav je ili da ga sa nečim očistim malo kada sam već sve ostalo očistio.
Ali da ću promijeniti ove bušilice nema šanse, samo mi smeta u 3PM-a to ča nemaju regulaciju broja okretaja već se samo može odabrati između dvije brzine koje su golim okom isti jarac. Kada bi se dalo ugraditi neki prekidač sa regulacijom broja okretaja kao na novijim nitko sretniji od mene. Recimo ja sa ovom bušilicom nema šanse da probušim recimo rupu od 8-10mm u željezni L profil 30x30mm, za te svrhe moram posuditi od prijatelja jednu jeftinu Einhell koja ima regulaciju i sa kojom to željezo probušim dok si rekao keks.
s@ki napisao:gipsani zid sa 30cm gipsa na rubovima a ostatak od betona. meni više niš ni jasno

Khadgar2007 napisao:Obrnuto S@ki,obrnuto...
mislim da sam upravo pišnuo 
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 5 gostiju