Ja bi trebao jaki pilasti napon..
Stavim motorku na Panasonikov mikrofon i spojim na A klasu? Sam dobro shvatio?
Khadgar2007 napisao:Baš danas tražim malo neke konstrukcije za zidnu policu za gramofon i u jednoj temi na audiofil.netu uz policu nađem i ovaj post:Uzmete XR2206CP chip koji je odličan generator signala, vrlo precizan s odličnim oblicima te stabilan. Onda ga okačite na neko pojačalo u A klasi da dignete taj napon na 20-tak volti a poslije toga s transformatorom transformirate na 220. I voila imate vlastitu kvalitetnu sinusoidu. Jedini je problem ako trebate veću snagu.
E sada nije bitan XR ili neki deseti čipac već me samo zanima jel netko ovdje ima kakvo mišljenje(pozitivno,negativno) o ovom konceptu dobijanja "čistih" 220V.
Dean napisao:Ja bi trebao jaki pilasti napon..
Stavim motorku na Panasonikov mikrofon i spojim na A klasu? Sam dobro shvatio?
Khadgar2007 napisao:http://www.audiofil.net/forum/forum_posts.asp?TID=10358&PN=2" target="_blank odskrolati malo dolje za post.
Khadgar2007 napisao:E sada nije bitan XR ili neki deseti čipac već me samo zanima jel netko ovdje ima kakvo mišljenje(pozitivno,negativno) o ovom konceptu dobijanja "čistih" 220V.
Khadgar2007 napisao:Da je neekonomično znam i sam samo me zanimalo kao koncepcija da li bi radilo i kakva je kvaliteta takve struje.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 6 gostiju