Schultz napisao:Mislim da sam počeo polako gubiti strpljenje....
Pa neznam što bi onda Edison sa šublerom trebao reći....? Da je relikvija i da ga treba zatuć batom za meso....?
Schultz, nemoj gubiti strpljenje. Jos si mlad, a ako ga sad izgubis, falit ce ti kasnije...
I s cim bih ja to trebao mjeriti, ako ne sa sublerom? S digitalnim daljnometrom da se uklopim u nove trendove?
Vjerojatno si mislio na shiber, analogno logaritamsko racunalo, a ne na shubler (pomicno mjerilo). Jest, jos koristim shiber (kao i shubler), jer ga imam i znam koristiti. Kad mi ne trebaju jako precizni rezultati, brzi je od kalkulatora, i ne trosi baterije. A fini je i taktilni osjecaj, letvica i kazaljka samo klizu lijevo-desno...
Nek racuna tko s cim hoce i zna. Neka se sheme crtaju na sve dostupne nacine, bitno je samo da se mogu procitati, tj. da su razumljive/citljive. Neka cvjeta tisuce cvjetova.
Mozart je note pisao guscijim perom i tintom. I napisao je cudo toga, i nikad ni jednu notu nije ispravljao. Da li bi napisao vise da je imao bar kemijsku olovku, ili kompjuter (mozda i s nekim programom za skladanje

)? Mozda bi, mozda i ne bi, ali ni ovako se ne mozemo zaliti...