Znam što je i jedno i drugo i ispričavam se što sam tebe (Edison Op.A.) uzeo za primjer.
Primjer je bio pozitivan i nadam se da je to tako i shvaćeno.
Pozdrav i laku noć.....
s@ki napisao:kad već nemože po tehničkim detaljima pljuvat onda će se dotaknuti načina prikazivanja shema. lol
Iako neuk i nenačitan nekako ne uspjevam vidjeti problem u tome, pogotovo kada se uzme u obzir koliko volje i truda postoji iza toga da se nekome vrlo detaljno i objasni zašto baš tako.
Schultz napisao:Svakakvih kretena svakodnevno susrećem ali ovaj spada u klasu "Uber".
Ajde sada sa se malo svađamo (ionako je kiša i ružno vrijeme) pa da mu zalijepimo ban za vijeke vjekova i neka zagađuje svojim đubretarskim idejama nečiji tuđi prostor pa makar on bio i virtualni...
Pfuj....
ilimzn napisao:Simulator simulira samo onoliko dobro koliko su dobri modeli, a dobro je pitanje koliko su dobri. Koji puta nije uopce zgorega provjeriti, sto uopce nije tesko. Pa slijedi usporedba.
... Da ne pricam o cijevima za koje nema modela. S druge strane kad covjek isproba N sklopova na isti kalup s istom lampom, onda vec radi s gotovim blokovima koji se za prvu iteraciju povezu a onda se sklop rafinira.
ilimzn napisao:Da se opet vratimo na temu, koju je jasno odredio autor, i ne ukljucuje opciju SE ili PSE vec pricamo o OTL-u:
ilimzn napisao:Za ovo pojacalo bi se moglo reci da radi u klasi A iako zapravo to nije sasvim tocno u tradicionalnom smislu shvacanja klase A. Paradoksalno, da su cijevi linearnije, trebalo bi ih vise da se postigne da nema preskocnih izoblicenja, za sto bi trebala i veca ukupna struja mirovanja, dakle gubici bi bili veci. Ovako je struja mirvanja (koja je teoretski kod PP pojacala u klasi A pola maksimalne) oko 450mA dok je maksimalna oko 2A.
Schultz napisao:Na moju sreću, proučio sam lik i djelo spodobe koja se odaziva na ime "Alex Kitic".
Schultz napisao:Usudio bi se povući ješ neke paralele ali na kraju krajeva nisu bitne.
Schultz napisao:Ono što sam rekao teško da itko pa i spodoba koja se odaziva na ime "Alex Kitic" može to shvatiti kao kompliment.
Schultz napisao:Ja osobno bi se vrlo zabrinuo za vlastito mentalno zdravlje i vjerujem da bi potražio i stručniju pomoć od one koja se može dobiti na internetu kao i neminovnim "banovima" gdje god se spodoba "Alex Kitic" pojavi.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 6 gostiju