Danas sam završio/skutijao ESR metar koji mi čuči u ladici od prošlog proljeća. Radi se naravno o nekom kinezu kojeg sam kupio bez kutije. Kutiju je davnih dana poklonio Sonny ako se ne varam,pa j to sve stajalo,razmišljalo se da li da se skutija LC i ESR metar zajedno ili ne i odlučilo se staviti to u zasebnu kutiju. Kupilo se nešto dijelića, dugmići,micro USB konektor,malo šarafa i prihvatilo posla. Natpisi nacrtani u Corelu te isprintani na samoljepljiv papir i voila(fala Aparatusu na tipu

). To je tako stajalo nekih dva tjedna jer nisam nigdje našao samoljepljivu prozirnu foliju da preko toga zalijepim kao zaštitu. Danas je papirnica dobila foliju te sam završio projektić.
One tri tipke bez natpisa nemam pojma čemu služe. Pokušao sam tražiti na ebayu ovaj model ESR metra da vidim čemu koji gumb služi, ali ćorak izgleda da ga više ne dilaju,probao sam googlati također ništa, tako da sam stavio samo on/off natpis a ostatak je "a čemu ovaj gumbić služi?" ,i kada ga zblesiram lijepo ga ugasim i ponovo upalim i radi ko da mu ništa nisam napravio.
ESR metar (1).jpg
ESR metar.jpg
edit:
na testu je panasonic FC od 470uF/35V
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.