Danas me je kolega obradovao sa ovom phonic-ovom aktivnom skretnicom, naravno, spasio ju je iz reciklaže netom prije...
Nažalost od jutros sam tek maloprije ušao u kuću, neki zaostaci se odrađivali, međutim ovako nešto ne trpi čekanje
Iznutra izgleda uredno...osim primjetnog grijanja na pločici napajanja gdje izgleda kao da je izašao bijeli dim. Međutim, kada se odstrani zaštitna plastika sama pločica ima puno manje tragove grijanja, to me je ohrabrilo da spojim u struju, i radi!

, Zapravo svijetle indikatorske ledice te reagira na komande, preumoran sam sada da idem spajati na pojačala, to ćemo ovih dana...
Međutim, ona ispravljačka pločica se na mjestima stabilizatora strahovito grije, već nakon jedne minute prst se je jedva mogao držati na njoj koliko je bila topla, cca 45-50 stupnjeva, koliko se grije u dugotrajnom radu i ljeti, ne želim ni pomišljati, zapravo, mislim da to nije normalno. SOOONYYYYYY POMAGAAAAAJ!
18032014660.JPG
18032014661.JPG
18032014662.JPG
18032014663.JPG
18032014664.JPG
18032014666.JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.