Edison napisao:.... Tko bi opet razvijao filmove...
ja bi
C/B fotke sam dugo radio (u osnovnoj skoli i na faksu) i imam ih hrpu, a po kemiju i papir se islo (uz sir, hrenovke i gomile drugog speceraja) u - Madjarsku. Ilford je bio jeftin, pristupacan i za studentski budget dusu dao
spremio sam svu opremu (uglavnom poljsko-rusko) pa da mogu ovoj svojoj dvojici kad odrastu barem na suho demonstrirat kako se radilo... kemije nemam, a i sto bi s njom...
jedno ljeto su mi provalili u studentsku sobu u ZG (preko praznika) i odnijeli oko 400 kazeta (zlatno doba iznajmljivanja audio CD-a u Mesnickoj, a i Fotokemika je gore bila za povremeno "obic"), plinsku bocu, "teach yourself japanese" knjigu i kazetu, jedan nenaceti Tipso za pranje sudja

i nazalost, iz ormara jedan Flexaret i Kiev 4A

... tako da su dva mehanicka ljepotana otisla u nepoznato

... kasnije nisam vise ni kupovao papir ni kemiju, a na zadnje sam uzeo rolu cb filma od 30ak m u Fotokemici pa sam punio kazete... e, to je bio mracno-pipav posao
sad mi ponekad padne na pamet da bi se opet malo igrao, ali uz sve ostale obaveze i hobije, mislim da nece tako skoro
Ako ti ovaj adapter iole ima neku funkciju, makar i daleko imaginarnu - tvoj je. Meni bude zao da se dijelovi fine mehanike, kvalitetnih materijala i nekoc skupog kostanja bacaju od pijace do pijace, pa onda zavrse kod nizepotpisanog za par kn, i malo volumena za skladistenje.... na opcu radost bolje polovice