Triode Festival 2014.

Re: Triode Festival 2014.

PostPostao/la Schultz » Ned svi 18, 2014 5:37 pm

Još...

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Schultz » Ned svi 18, 2014 5:40 pm

i još...

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la SaWa » Ned svi 18, 2014 6:03 pm

Odlično...odlično i naravno odlično..
Sve pohvale Sonny-ju na organizaciji! :text-bravo:
Ugodan vikend uz nova poznanstva,super glazba,vrhunski radovi... :clap:
do idućeg susreta... :greetings-waveyellow: :obscene-drinkingcheers:
SaWa

PostPostao/la zika » Ned svi 18, 2014 6:15 pm

yoke napisao::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
40godina mature!!!
Slika
copyright pamook
Kao što sam to „tražio“ već i kod prethodnih TF-ova a i na našem site-u, stavite spisak sa smernicama ka osobi na slici da (napokon) povežemo (po)neki nick sa likom, za delo je već lakše... ;)
zika

PostPostao/la Pao Pepeo » Ned svi 18, 2014 6:24 pm

Također sve pohvale od prijatelja i mene na odličnoj atmosferi i ljudima na TF-u :bow-yellow: koji je odlična (nažalost i prerijetka) prilika za se družit s puno istomišlenika i ljubitelja tog našega sporta.
Kako to obično biva kad je nešto lijepo brzo prođe tako da mi je dan s vama proletio brzo ali nema veze,drgo mi je da sam uspio doći a dogodine se nadam ostati duže.
Još jednom palac gore za TF i svim ljudima koje sam imao čast upoznati,njihovim radovima,voljom,susretljivosti i svime. :clap: :clap: :clap:
Pao Pepeo

PostPostao/la harkonen » Ned svi 18, 2014 6:26 pm

Odlično, ekipa je (a Sonny pogotovo) odradila sve kako pravila službe nalažu. Ja bi pohvalio dva "friška"
iznenađenja ove godine - Sawu 807 i Pao Pepeo horn.... Od ostalih se nekako sve to već očekuje, a oni su od prve pa
napravili sve vrlo dobro, baš kako se spada, dečki svaka čast. Traminac je bio odličan, da.
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la pamook » Ned svi 18, 2014 6:55 pm

:D sretno stigli kuci, u suhe VK 8-)

fotke uploadam kasnije, za sada samo velika zahvala svima, od organizatora (i organizacije, a da nije zlocinacka, nevjerojatno), pa do ekipe i duha koji je vladao.. Steta sto su neki clanovi bili (pre) kratko, a neki nisu ni mogli doci... osim vec poznatih nam (Kaligula, Zmajz, Danko, QwertyVZ i drugi), spomenuo bih Grunfa o kojem nemamo ama bas nikakvih vijesti.

Grunf, jeogapatak, pls. javi se :P

:bow-yellow: :bow-yellow:

svaka cast ekipa, odlican team debuilding :D
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la davorin » Ned svi 18, 2014 7:26 pm

Gotovo nevjerojatno ugodnih par dana u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi sa organizacijom bez ikakvih zamjerki i pregršti novih poznanstava, kontakta i pozitivnih iskustava! :D :clap:
Obogaćen novim iskustvima vidim da entuzijazma i volje za istraživanjem neće nestati sa mojom generacijom, a također da niti moji vršnjaci još uvijek nisu za bacanje! :P
Svima Vam skupa zahvaljujem!
davorin

PostPostao/la tom_hifi » Ned svi 18, 2014 7:28 pm

Stigao i ja doma. :) Nakon puta par sati prespavao kod Nine i popio tabletu za želudac. Osim tog problema koji me zadesio u subotu oko 17h, pa do večere me satralo, TF je bio sjajan. Svaka čast Sonny-u na organizaciji i svima koji su voljom, dobrim raspoloženjem upriličili TF kako i doliči.

Mogu samo reći BRAVO! :clap:
tom_hifi

PostPostao/la davorin » Ned svi 18, 2014 7:33 pm

tom_hifi napisao:Stigao i ja doma. :) Nakon puta par sati prespavao kod Nine i popio tabletu za želudac. Osim tog problema koji me zadesio u subotu oko 17h, pa do večere me satralo, ...:

Moha? (ili već kako se zove?) :lol:
davorin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival