@Sonny i SaWa, svijetle one tek na pola kile volti iliti 500+ volti a kod SaWe je na 350V ako se ne varam.Kada već nemam para za Azurnu obalu barem se mogu zadovoljiti azurnim lampama.
Khadgar2007 napisao: svijetle one tek na pola kile volti iliti 500+ volti a kod SaWe je na 350V ako se ne varam.Kada već nemam para za Azurnu obalu barem se mogu zadovoljiti azurnim lampama.
sonny napisao:Nisam za konfekcioniranje i znam da će u vrlo skoro vrijeme uslijediti "poplava" ampova s 807icom,
Dean napisao:Kolko vi klafrate![]()
807 u PSE i kaj je tu čudno ? Mora biti kapica, a za plavo svjetlo možemo i ledicu stvavit ( mislim ko ih ima, ja nemam)
sonny napisao:U ulazu bih najradije vidio nekakvu triodu, bez obzira koju, onako kako je odradio fixxxer u svom ampu...
joe dalton napisao:Na tvom mjestu pogledao bi SET koji je složio Edison sa 6CB5A. Sviralo je u Fužinama na mojim zvučnicima i to vrlo pristojno (obzirom na snagu i veličinu prostorije). Uz dobar izlazni trafo to može biti odlično pojačalo. A uvijek ostaje i d3a-300B SET kao zicer do cca. 8W...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju