Pokušavam u svom uređenom neredu pronaći jedan cd i nikako mi ne uspijeva

Očito ću morati napraviti veliko pospremanje i preslagivanje

Ali u svemu tome iskočila je hrpa CD-a iz vremena kada sam dosta intenzivno surađivao s par radija.
Desetak godina sam ponedjelkom, srijedom i petkom (svaki put na drugom radiju, neko vrijeme istovremeno

), pripremao i vodio emisije s Country tematikom.
Zbog toga mi je dio zbirke s tom tematikom i nešto deblji.
Ne zato što mi je to, pogotovo u zadnje vrijeme, omiljen žanr, već jednostavno zato što sam morao stalno biti IN

Budući su se liste pripremale pomoću računala, a sva glazba je bila reproducirana s računala ( još 1995. sam napravio sustav za automatsko emitiranje koji se i danas koristi), mogle su se vrlo lako snimiti na CD, pa je tako uvijek neki od slušatelja mogao dobiti CD s glazbom koja se taj dan svirala u emisiji (naravno, bez teksta

).
Par takvih sam spremio u zbirku, tek "for the record" :
Svaka emisija je imala neku temu.
Nashville 06.09.2000 : ova je imala Alana Jacksona, koji je u tom trenutku bio izuzetno popularan (drži se i danas).
Nashvillelle 11.10.2000. : noviteti s Billboard liste
itd.
Posebno su bile popularne "evergreenske" stvari koje se i danas rado slušaju.
Emisije su bile izuzetno popularne, ali zbog ubitačnog ritma posla morao sam ih s vremenom pogasiti.
Još sam godinu-dvije pripremao playliste koje su išle uglavnom "na suho".
Brzinsko preslušavanje desetak takvih CD-a je pokazalo i neke stvari o kojima se mora voditi računa, pogotovo ako se nasnimavaju CD-i s glazbom s interneta.
Praktički svi "kuruzni" CD-i su se pokazali loši. Snimljeni prije petnaestak godina postali su djelomično loše čitljivi, posebno na početku i kraju.
Oni kvalitetniji (Verbatim) tih problema nemaju.
Srećom, sve to imam negdje po diskovima (zajedno s originalnim playlistama) pa vrlo lako mogu napraviti nove. Ovaj puta direktno na CD

Ništa ne bacam. Sve mi treba.......