Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la pamook » Ned lip 29, 2014 10:05 pm

Edison, eno draga furi 38.3 stupnjeva Ćelzija, pa nije bas upotrebljiva... nimalo :lol: ... ovako sam sam se (opet) malo zabavio :mrgreen: ... a i dosadilo pjevat sveptičiceizgore, sveptičiceizgoreeeeee ....

Zmajz - Skil dodje s vremenom :P , ali to i sam znas :obscene-drinkingcheers:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la tubeman » Ned lip 29, 2014 10:48 pm

"Sve mi treba - ništa ne bacam" opet na djelu :) :)
Taman htio baciti okrugli komad mediapana nastao izrezivanjem rupe za 12" zvučnik prije tko-zna-koliko vremena.
Žena stalno kuka za podloškama za tegle i u trenu sjevnula ideja da tom komadu udahnem novi život :)
Zakrpao rupe koje su trebale za proguravanje ubodne pile i pokrpao ostala oštećenja.
Izbrusio, isfurnirao (naravno, s nekim bezveznim otpacima), gornju i bočnu stranu.
Malo šmirglanja, bajca i lakiranja, četiri noge, filcane podloške i eto ga na.
Između par mudrih i žaliBože nepotrebnih postova te još nekoliko "jačih" aktivnosti u radioni koje sam dugo izbjegavao, stvorio se upotrebljivi "komad namještaja".

Slika
Slika
Slika
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la Edison » Uto srp 01, 2014 8:36 am

Cini mi se idalana alatka za pamooka

visenmjenski.jpg

Moze posluziti za praznjenje kondenzatora, prvo "paljenje" novog uredjaja (na daljinu), a bilo bi korisno i oko rostilja... :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Edison

PostPostao/la deleted user » Uto srp 01, 2014 8:46 am

Edisone, vidim proucio se link koji je dao audio kutak u DAC temi... ;)

PostPostao/la Edison » Uto srp 01, 2014 8:47 am

LesFaul napisao:Edisone, vidim proucio se link koji je dao audio kutak u DAC temi... ;)

Samo preletio, i zapazio korisnu alatku... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » Uto srp 01, 2014 9:22 am

:lol: i vi bi to dali meni u ruke :shock:

alaj bi bilo "paljenja" uredjaja, narocito kad krene frustracija :laughing-rofl:
pamook

PostPostao/la davorin » Uto srp 01, 2014 9:57 am

Evo jednog odgovarajućeg dohvata (dometa :lol: ):
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
davorin

PostPostao/la Klokan » Uto srp 01, 2014 11:40 am

Moj deda je nekoc takvu dugacku pritku sa rasljama na vrhu izmadju kojih je objesena vreca od gnojiva. Alatka je sluzila za skidanje rojeva pcela s drveta :)
Klokan

PostPostao/la pamook » Pet srp 04, 2014 8:07 pm

... sad kad mi dodju rebnit kaznu jer nisam prijavio stabla :doh: :shhh: :shhh:

prvi red lijevo - visnje u rakijestini, desno, visnje u rakiji sa crnim vinom, skroz desno "zimska" berba, jucer sam pobrao sve sto je bilo upotrebljivo na stablima a da nije trulo, nego samo blago dehidrirano i prepuno okusa i secera... pa nek se dunsta :P

u drugom redu kutije sa visnjama iz alkohola, za konzumaciju te druge pripravke narodne medecine... vjerojatno idu u led, jer nemam povjerenja ni u sebe, a niti u vanjsku temperaturu :think:
pamook

PostPostao/la pamook » Sub srp 05, 2014 8:28 pm

... u nedostatku vanjskih izvora krame, uhvatio sam se kjorava (vrlo kjorava) posla preslagivanja i "selekcije" vlastite :doh: :lol:

na to me ponukalo (primoralo?) to sto sam trebao osloboditi mjesta da bi dio namjestaja iz lokacije B prebacio na lokaciju A koja je, naravno, popunjena raznim.... a da bi oslobodio mjesta za tu rošadu, trebalo je poceti od lokacije G pa preslagivati sve redom :crying-green:

ovo sto je povadjeno van u dvoriste je samo iz "centralnog" dijela, okolo po zidovima nije dirano :? ... sutra me ceka predivan posao pretumbavanja toga svega, a ako nocas opeezdi kiša, smatrat cu to Znakom :lol: :lol: :doh:

kako se i ja obicno vodim Tubemanovim potpisom (i prije nego sto smo se upoznali), tesko ce biti odluciti koliko toga ide u smece... vjerojatno prasina, dio zdrobljenih i otrulih daščica, te ide kompletna izmjena zraka u šupi, i to je to :mrgreen:

pitanje za one od 35 i mladje - na slici broj jedan je ambalaza za što? :lol: :lol:
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica