Edison napisao:audio kutak napisao:Edison napisao:Nekako mi se cini da je jednostavnije koristiti CD-player za slusanje glazbe. Obicno dodje s daljinskim...
jel ima koji komercijalni hifi cd plejer koji može puštati flac datoteke?
Reci mi gdje kupujes flac datoteke?
audio kutak napisao:ps.to da ima svakakvih sajtova za skidanje, ima , no tamo ti nitko ne garantira da je to zripano kako treba
i bez greške!
audio kutak napisao:
uostalom, u Hrvatskoj se na sve medije plača "porez" za piratluk.... tak da je to kod nas kakti legalno....
Edison napisao: FLAC je zbog toga da bi se moglo brze downloadati.
Edison napisao: I tko je to ostetio CD od upotrebe? Imam neke od prije 20 i vise godina i uopce nisu osteceni, djeluju i sviraju kao malocas kupljeni. Neki su mi ogrebani jer sam ih posudio prijateljima koji su zeljeli to poslusati, a ne znaju postupati s CD-ima, vec s njima doruckuju, a inace su veliki audiofili. Toliko o ostecenjima i unistavanju CD-a upotrebom. Pa nije to vinil, a i neki vinili su mi od prije 35 godina i jos su jako dobro sacuvani, a svirani su prilicno. To da netko radi svoje "zastitne kopije" i svoje originale FLAC-a su bajke.
audio kutak napisao:Edison napisao: FLAC je zbog toga da bi se moglo brze downloadati.
kako? to ne drži vodu, flac je puno veći od mp3!
audio kutak napisao:nemoj mješati kruške i jabuke, u ovom slučaju vinil i cd-e.... imam ja vinila koji če nadživjeti i mene i cd-e...
a imam i starih original cd-a koji su se oljuštili sami od sebe...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju