Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la Master of disaster » Ned srp 06, 2014 11:24 pm

Zadnjih par tjedana je ludnica, pa se navečer relaksiram po sistemu: aaand now, something completely different! Uglavnom, skoro svaku večer po sat dva, i propisan radni stol je počeo poprimati obrise :dance:

STOL.jpg

Kako bi overkill bio kompletan na vrh ide pločevina brodskog lima od 10mm :lol: , sada još moram negdje pronać i adekvatan škrip...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: Master of disaster; Pon srp 07, 2014 12:15 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned srp 06, 2014 11:41 pm

Bome lijep stol, ja sam naslijedio jedan sličan koncept ali nije varen već sastavljen sa šarafima i to je najpametnije jer tko bi ga iz podruma di je bio prenio na balkon u jednom komadu. Inače zašto ne staviš neku drvenu ploču,recimo blažujku ili tako nešto umjesto lima?
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Pon srp 07, 2014 1:08 am

upravo se vratio sa vatrometa na Bundeku.... kći i ja smo uživali... sat vremena svirala Plava trava zaborava i
na kraju 3 melodije vatrometa !!! superrrrrrrrrr!! :text-welcomeconfetti:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Master of disaster » Pon srp 07, 2014 5:49 am

Khadgar2007 napisao:Bome lijep stol, ja sam naslijedio jedan sličan koncept ali nije varen već sastavljen sa šarafima i to je najpametnije jer tko bi ga iz podruma di je bio prenio na balkon u jednom komadu. Inače zašto ne staviš neku drvenu ploču,recimo blažujku ili tako nešto umjesto lima?

Ovo još uvijek nije tako teško da ga jedan čovjek nemože pomicati bez većih problema, dvojica rade sa njime šta hoće, kada gore dođe pločevina onda će bogami biti posla za dvojicu, ali ona će biti zavarena za stol na 6 mjesta što se u slučaju nužde može lako brusilicom odvojiti.
Stol je rađen sa baš ovakvim materijalom (tražio nešto malo "štanjo" ali ne baš ovoliko, a dobio sam ove profile i takvu pločevinu, šta je tu je) jer sam i želio robusan stol da po njemu ne lete stvari (i dijelovi) kada dođe trenutak da se na nečemu poradi sa "urazumiteljem" :mrgreen:
Jučer sam prije farbanja uzeo macu od dvije kile, i dobro izdevetao okvir, lijepo je zvonilo, a kutnici, stege, i ostali pribor koji su bili poslagani na njemu, su i ostali di su bili, daklem; mišn akomplišt!
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Pon srp 07, 2014 9:46 am

men se svidja :handgestures-thumbsup: ... ebo stol kojeg 4 stupnja po Richteru pomakne s mjesta boravka :lol:

sad ugradis jaki elektromagnet na ovaj lijevi dio (taman ispod stane zavojnica) i onda ti alat nigdje nece bjezat, a bome mozes i plombe vadit :mrgreen:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la tom_hifi » Pon srp 07, 2014 11:10 am

Jeste dabome, ovo je muški stol :D
tom_hifi

PostPostao/la pamook » Sri srp 09, 2014 7:23 pm

...kad smo vec kod stolova, evo kratki presjek danasnjeg popodneva :obscene-tolietclaw:

misija: "skratiti" stol na regularne gabarite (da nije razvucen), i ubaciti ga skroz do zida. Nema frke osim sto smeta stolic na kojem je mali tank (120 litara) :mrgreen:

naravno, kad dirnes u osinjak - naeebesh, pa tako i biva... trebalo je sve razbucat, vise od pola vode iz tanka izvadit, sve to skupa pomicat, onda zakljucit da kad sam vec to sve razbucao, treba i okrecit jer ima vlage pri podu :doh: , a valjalo bi nesto i poy.... al nista od toga, pa onda bolje prave muske fizicke aktivnosti :D

na kraju, kroz koji sat - mission accomplished: okreceno, stolic s tankom pomaknut, stol ubacen na mjesto, polica vracena nazad, uz stalnu mantru na jeziku predaka "Ach, das ist knapp, das ist knapp"... zeninih predaka, ne mojih :mrgreen:

jest da se u ostatak sobe mora ulaziti pomocu planinarske opreme, ali koga briga, ovaj kutak je spickan (sa c, ne č) :obscene-drinkingcheers:

sutra misija: prebacimo jedan stol na upraznjeno mjesto. Bit ce opet, das ist knapp :laughing-rofl:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri srp 09, 2014 7:34 pm

Pa hebemu miša Pamooče, jedino ti uspiješ od veće radne površine napraviti manju...dobro možda bi i MoDu to uspjelo ali on još nije došao do tog stupnja. :lol:
Ajde možeš razvući sada jedan dio stola ali prije si mogao kompletno imati razvučen stol i maksimalnu radnu površinu, dobro možda ti ne treba radna površina u tom kutku pa je pala takva odluka.
Khadgar2007

PostPostao/la deleted user » Sri srp 09, 2014 7:36 pm

Dje je ba ono nestalo sto je bilo ispod stola na fotkama prije a na ovoj poslije nema? I sto je to uopce? I mos me hebat ako sam skuzio cemu uopce ova "tramak" operacija? Ali da je urednije, jest vala! :mrgreen:

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri srp 09, 2014 7:39 pm

Ako me sjećanje ne vara to je Pamook našao na nekom svome buvljaku i ja mislim da se spominjalo da je to neka ruska kontrola za rakete ili tako nešto. A gdje je nestalo ne bih znao. Dosta nam je da Aparatus ima onu haubicu ne treba nam još i Pamook lansira rakete, ili nedajbože da je to poslao MoDu jadni mi i okolne države. :lol:
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica