Thx momki
materijal se skupljao godinama, pa ima svega... 286, 386, quantum bigfoot, cak i jedna ploca od Macintosh II kompa, God forbid

... inicijalno sam mislio da ce biti dovoljno za cijelu visinu zida, ali bi se gadno prevario
na slikama se nema dovoljan "3D" dojam, ali uzivo izgleda dosta dobro, a nije preveliki kičeraj... ostatak zida ce ionako prekriti ova konzola i komponente kako je i bilo slozeno za start i probu. Prasina ko prasina, bit ce je svugdje... usisavac sa onom "cetkom" i povremeno skidanje nastale kolekcije...
isao sam u kontrolu, nista nije otpalo
sve u svemu - oslobodjena dva mjesta ne polici gdje su bile kutije s ovim plojkama
LesFaul napisao:Pamuke, ti si moj idol!

nedaj Boh
tamo nekoc u ona grozna i maglovita vremena, sluzio ja vojni rok u Sarajevu (Maršalka, vozač)... i na neku od onih tanašnih a bitnih biljeznica napisem ja " Juha Kankunnenn moj idol"
ebate, rastezali su me malo-malo po raportima, da ko je taj, da zasto idol, da sta je taj uopce osvojio, da sta taj uopce igra...
a meni se samo svidjalo kako se zove... jer tko se jos zove Juha, a zvucno mu je prezime....
zato....