Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la deleted user » Uto lis 07, 2014 12:35 pm

Khadgar2007 napisao:E ovo radi i nakon čišćenja i zvonjava telefona nakon čišćenja slušalice se pojačala sigurno za trećinu. :D

Pricekaj nek se usvira neko vrijeme, bit ce to jos bolje! :whistle:

PostPostao/la davorin » Uto lis 07, 2014 12:40 pm

LesFaul napisao:Zaboravio si na zlatno pravilo svakog -fi-ja: STO RADI NE DIRAJ!!! :naughty:

Kad sam bio mali dječak dirao sam i rastavljao sve igračke (i ne samo njih!) koje su radile! Kad bih ih pokvario, ili ih dobio neispravne, ne bi me uopće više zanimale!
Zato sam valjda kao odrastao kažnjen da više uopće ne dobijam ispravne stvari i osuđen sam na popravljanje! :lol: (valjda dok ne popravim barem toliko stvari koliko sam ih pokvario u mladosti! :mrgreen: )
Zadnja izmjena: davorin; Uto lis 07, 2014 12:50 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
davorin

PostPostao/la deleted user » Uto lis 07, 2014 12:46 pm

Onda si poprilicno toga pokvario kao klinac. :lol: Losa karma moj Davorine! No sam si za nju kriv... :mrgreen:

PostPostao/la tom_hifi » Uto lis 07, 2014 1:31 pm

Malo sam yoke-a primio na red, no ako podvučemo paralelu s ovim gore navedenim, onda je yoke puno toga popravio dok je bio klinac, pošto sad većinu stvari odvede u 'vječna lovišta' :mrgreen: :)

No hard feelings :whistle: :violin: 8-)
tom_hifi

PostPostao/la Zmajz » Uto lis 07, 2014 8:01 pm

Khad, daj sliku tog zvučnika, možda se nađe zamjena (nije ziher, ali..)
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto lis 07, 2014 8:20 pm

Ma nije problem, imam ja nekoliko tih malih zvučnika ali nisam probavao jer znam da su za dlaku deblji/viši pa mi se nije dalo igrati sa time. Osim toga mogu preslušavati poruke sa sekretarice preko slušalice od telefona tako da i bolje da nema zvučnika unutra jer ionako će ponovo vrisnuti...
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto lis 07, 2014 9:14 pm

Danas sam nabavio neke šarafiće koji su mi bili potrebni i počeo slagati u kutiju onaj kineski kit komplet kontrole glasnoće i odabira kanala. Samo sam isprobao da li sve funkcionira ovako poluzašarafljeno u kutiji i radi(osim displaya koji radi polovično ali nije bitno...). Sljedeće je napraviti ožičenje koje sam valjda skužio kako ide budući da je kombinacija činčeva i jednog balansiranog ulaza, te treba to pažljivo spojiti da ne bi ovo postala mikseta. :roll:

Dacho pasiva.jpg

Dacho pasiva (1).jpg

Dean će valjda prepoznati svoju kutiju koju je donirao za znanost. :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Khadgar2007

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto lis 07, 2014 11:03 pm

Ipak sam malo sakupio koncentracije i ožičio ovo čudo. Sutra/prekosutra će biti opalenje i proba jel sam dobro povezao ulaze sa izlazima. Koliko ima petlja u masi bolje ne pitati. :lol: Vjerojatno je nešto do mene ali ovaj kinez je baš katastrofa napravljen ča se mase tiče. :(
Dacho 2.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » Uto lis 07, 2014 11:29 pm

Khadgar2007 napisao: Koliko ima petlja u masi bolje ne pitati. :lol: Vjerojatno je nešto do mene ali ovaj kinez je baš katastrofa napravljen ča se mase tiče. :(

Imam takvu plocicu za preklapanje ulaza, ali kad sam provjerio kako je spojena, nisam je koristio, nego sam napravio vlastitu na busenoj plocici. Kinezi su masu napajanja za pogon releja spojili na ulaznu masu signala! Nazdravlje! :roll: Cemu to? Napajanje releja nema ama bas nikakve veze s ulaznim signalom. Na plocici se to ne da lako odvojiti, jer "sve je masa"... pa je plocica isla u "arhivu"... :(
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la yoke » Sri lis 08, 2014 11:02 am

tom_hifi napisao:Malo sam yoke-a primio na red, no ako podvučemo paralelu s ovim gore navedenim, onda je yoke puno toga popravio dok je bio klinac, pošto sad većinu stvari odvede u 'vječna lovišta' :mrgreen: :)

No hard feelings :whistle: :violin: 8-)

:mrgreen:
sta je najgore, skoro svakodnevno nesto ''popravljam''...takav mi je posao...nije da se zalim
elektronika mi je za gust, nakon posala, kad se vratim odma...da napokon i ja nesto spalim,unistim,dezintegriram...i dobar sam u tom :mrgreen:
a vjerujem da se svatko treba drzati onog u cemu je dobar :lol: :mrgreen: :lol:
yoke

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica