Obzirom da me dopao ovaj zadatak vrijeme je da se napiše pokoji detalj o planovima.
Na linku je sličan uređaj, vjerojatno prethodno modificiran - vidljivo po ovećim žutim folijama na elektrolitima i phono sekciji. Što je ovaj sa linka htio time reći nije mi poznato pa bolje ne komentirati

Originalna ideja je bila zamjeniti elektrolite i konektore na pojačalu koje inače radi, osim manjih problema s potenciometrom (razlika u nivou kanala pri početku potenciometra).
Vlasnik pojačala je oduševljen radom istog, pa se povela i diskusija što poboljšati, te isplativost istog.
Čačkanjem po povijesti ovog uređaja saznali smo da postoji nekoliko verzija istog modela, prvotno napravljenog sa alps potom, 15000uF / 35V u filteru, što je kasnije zamjenjeno "običnim" potom i 10 000uF/63V u filtraciji.
Da li je povećan i napon na sekundarima nije mi poznato, no koliko vidimo ništa drugo nije mijenjano.
Također, postoji i model A220 koji je prema riječima vlasnika superiorniji modelu A2 no prema dostupnim shemama nema apsolutno nikakve razlike u shemi i vrijednosti elemenata izlazne sekcije.
Preamp dio sam uspio naći samo od jednog, ne i od drugog modela no prema slikama izgledaju identični.
Opet se postavlja pitanje razlike u naponu napajanja, podešavanja biasa i kvalitete elemenata kao jedinih čimbenika zaslužnih za bolji rad.