sonny napisao:A braćo draga, otišli ste skroz
Od tebe i Edisona očekujem svirajući prototip sjevernog Jadrana i GK najkasnije u ponedjeljak ako ne već u nedjelju navečer....
Nemate puno vremena...
Zmajz napisao:Dok Saki razmišlja kakoda ubaci preklopnik koji bi triodu natjerao u UL mod, a sonny kaže da smo skroz o'šli, ja bi u istom stilu.
Nemogu nikako iznaći Davorinov originalni projekt 13DR7 line preamp da provjerim prije nego ovo napišem što slijedi, napisat ću, pa kud puklo. Dakle, meni lagano idu na jetrica ova mala pojačalca iako mi se sviđaju (znam, znam...) ponajviše zbog tih malih vata na izlazu pa odmah počnem razmišljati kako to napumpati da dadnu malo više i pade mi napamet ideja (moš mislit ideje) da se poduplaju lampe (originalno, vrlo originalno), ali šta onda s ješ jednom triodnom sekcijom u balonu?
Pa si mislim, sekcije s velikim pojačanjem iskoristiti nekako da se dobije bolje iskoristiv predpojačivački dio (mislim na više mogućnosti), npr: da se doda pre izlaz koji bi se mogao iskoristiti za biamplifikaciju, sub, ili štogod a da se jeke triodne sekcije stave u paralelu čime bi dobili više snage, manja impedancu izlaznog trafa čime bi i izrada istog bila još jednostavnija.
Je, to bi poskupilo stvar ali bi se moglo (možda) složiti pravo integrirano pojačalo od bar 10ak fata po kanalu (time bi i po DIN normi ušlo u HiFi), više raznih ulaza, možda ton kontrole, možda i kakav phono ulaz.....
Da ja ne pišem dalje i više gluposti, kaj mislite?
Zmajz napisao:... Dakle, meni lagano idu na jetrica ova mala pojačalca iako mi se sviđaju (znam, znam...) ponajviše zbog tih malih vata na izlazu pa odmah počnem razmišljati kako to napumpati da dadnu malo više i pade mi napamet ideja (moš mislit ideje) da se poduplaju lampe (originalno, vrlo originalno), ali šta onda s ješ jednom triodnom sekcijom u balonu?...
Schultz napisao:Od tebe i Edisona očekujem svirajući prototip sjevernog Jadrana i GK najkasnije u ponedjeljak ako ne već u nedjelju navečer....
Nemate puno vremena...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 5 gostiju