Nakon dva mjeseca ovo je došlo na red. Nakon ča sam čekao(MJESEC DANA!!!!!) neke majstore da naprave nešto bravarskog posla i nisu ga dobro niti napravili... Tako sam ja opet uhvatio priručni alat u ruke i napravio novu kutiju ovaj puta veličine A4 formata. Prošli vikend sam nabavio novi lim i prihvatio se posla. Jučer sam se malo igrao sa layoutom koji je zapravo već zgotovljen cirka mjesec dana i čekao je na papiru da bude prenesen na lim. Malo bušenja,turpijanja u podrumu i za jedan dan sam sve pošarafio,polemio i pustio u pogon i gle čuda 0% bruma,0% šuma, DC na izlazu je 10mV po kanalu i ja zadovoljan.
6n6p.jpg
6n6p (1).jpg
Izlazni trafići su sada ispod šasije i tamo negdje bačeni u sasvim drugu stranu od mrežnog,također sada ima više mjesta ispod i iznad šasije pa će onda bačva od J&J elkosa ići van šasije, još treba izbušiti koju dodatnu rupu radi hlađenja i sve je spremno.
6n6p (2).jpg
Sada ću se malo poigrati sa anodnim naponima i biasom jer malo odstupa od šeme ali

kaže da je tih 0,5V i 0,2V odstupanje sasvim ok kada su ruskinje u pitanju. Struje su +/- 2mA od onih na šemi, ukupna disipacija lampe je na 5,5W od maksimalnih 8W a i disipacije pojedinačnih anoda su dosta ispod maksimuma. Sada će ići na red slušanje i usviravanje sljedećih tjedan dana a onda rastavljanje šmirglanje i farbanje limarije i šarafljenje u novu kutiju.
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.