Dean napisao::romance-heartsthree:
copperhead
nego, evo i moja anegdota od ovog tjedna...
mjesto radnje - jedini prezivjeli servis za "viklanje" motora u VK... preseljen na sam rub grada (vjerojatno i egzistencije znajuci lokalne prilike)... doslovno nemocnice na kraji města... doduse, i nemocnice je u vrloj blizini, a i to se moze smatrati pod servis

...
uđem, lijepo odgojen poluglasno pozdravim - nikoga... pogledam u sljedecu prostoriju, jedan majstor i njegov kriz, crknuti motor... otima se startu, zuji al ne vrti... zamahnem trafoom u ruci, rekoh - trebao bih 7 metara zice 1,6mm presjeka, za jedan projektic?
odmahne rukom u smjeru sljedece prostorije, iz koje izlazi gospodja ugodno zvacuci vjerojatno brunch - izvol`te?
rekoh, pls. 7m zice 1,6mm za jedan projektic... nema nitko osim vas u gradu...
samo da pitam, rece, i odjuri u prostoriju do. Cujem mrmljanje i evo je vraca se... kaze, nemamo. A stoji kraj police od 2m visine sa 3m duljine pune kalema sa zicom, ni Tesla ih nije imao toliko na stanju

... dodjite za jedno 10ak dana, doci ce nesto nove robe, pa... eto
ja se instant sjetih Tubemana i opisa body language-a trgovaca te slicnih, ali odlucih pokusati jos jednom - rekoh - nije provokacija, nit sam iz porezne, zaista mi treba tih 7m...
no, nista od toga.
dobar osjecaj, onako, kao da sam srednjoskolac pa zicam kojesta od radnog naroda koji se pati i otkida od usta da bi ustedio za hranu...
izadjem sa "onim" osjecajem cipele (zimske) broj 46 u goozici, i zakljucim - Osijek, dolazim
Epilog je - u medjuvremenu sam se sjetio da mi je stari pricao da je (bivsi) vlasnik tog servisa cesto u istom bircu nedjeljom na kavi gdje i prezivjela ekipa od staroga, pa ga zamolih da proba podzemnim kanalima nabaviti mi tu drogu... i evo danas, kod mene na stolu... mora da je roba dosla prije najavljenog, ili sam jednostavno trebao doci pred 2 popodne, a ne u pol marende... ili sam trebao doc sa pivom... ili...
uglavnom, nabavljeno. Jedva

... nedajBoh da trebam opet tako nesto, bar ne u ovom desetljecu...

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.