Klokan napisao:s@ki napisao:Naravno da ovo ovako nebi radilo, kao što rekoh, samo prijedlog principa.
nešto sam čačkao po tubecad stranicama pa mi ostalo u glavi
Nije da sam nešto posebno zaljubljen.
Kao alternativu mosfetima evetualno bubnuti neku triodu(pojma nemam koju) kao katodno slijedilo i eto OTL jačala za sluške.
(da se primjetiti da nekako u svim razmišljanjima izbjegavam izlazne trafo-esasvim nevino i bez predumišljaja)
Ja sam takodjer razmisljao o nekakvo0m pojacalu za slusalice ili predpojacalu. Kao i saki hvatam kurs koji zaobilazi izlazne trafoe. Nekakvu tocnu topologiju nemam u glavi.
joe dalton napisao:Klokan napisao:s@ki napisao:Naravno da ovo ovako nebi radilo, kao što rekoh, samo prijedlog principa.
nešto sam čačkao po tubecad stranicama pa mi ostalo u glavi
Nije da sam nešto posebno zaljubljen.
Kao alternativu mosfetima evetualno bubnuti neku triodu(pojma nemam koju) kao katodno slijedilo i eto OTL jačala za sluške.
(da se primjetiti da nekako u svim razmišljanjima izbjegavam izlazne trafo-esasvim nevino i bez predumišljaja)
Ja sam takodjer razmisljao o nekakvo0m pojacalu za slusalice ili predpojacalu. Kao i saki hvatam kurs koji zaobilazi izlazne trafoe. Nekakvu tocnu topologiju nemam u glavi.
Mogao bi se onaj moj OTL sa ECC88 i 6S19P prepraviti da umjesto ECC88 koristi 6101.
A ako nećete DC vezano mogu se izbaciti i žarulje u katodi 6S19.
Umjesto ispravljačice mogu i diode.
Uglavnom sve je moguće, ako ima zaiteresiranih javite da prekrajamo shemu....
sinisap napisao:Prekasno ili? Ne gledati datum na slici malo se zblesirao fotič....Fali napajanje i kutija
LesFaul napisao:Moj pamooce, nemas srece, za utjehu se "ubij" zalihama hrane od proteklih dana...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost