pamook napisao:LesFaul napisao:Moj pamooce, nemas srece, za utjehu se "ubij" zalihama hrane od proteklih dana...
kakvim zalihama???![]()
![]()
Znaci vec je bila total annihilation?
pamook napisao:LesFaul napisao:Moj pamooce, nemas srece, za utjehu se "ubij" zalihama hrane od proteklih dana...
kakvim zalihama???![]()
![]()

Klokan napisao:joe dalton napisao:Klokan napisao:Ja sam takodjer razmisljao o nekakvo0m pojacalu za slusalice ili predpojacalu. Kao i saki hvatam kurs koji zaobilazi izlazne trafoe. Nekakvu tocnu topologiju nemam u glavi.
Mogao bi se onaj moj OTL sa ECC88 i 6S19P prepraviti da umjesto ECC88 koristi 6101.
A ako nećete DC vezano mogu se izbaciti i žarulje u katodi 6S19.
Umjesto ispravljačice mogu i diode.
Uglavnom sve je moguće, ako ima zaiteresiranih javite da prekrajamo shemu....
I OTL mi je padao na pamet. Jedini zakljucak u tom smjeru je bio: OTL=puno cijevi, Davorin nudi 5 duplih trioda znaci 10 cijevi. Mozda je moguce!
Khadgar2007 napisao:Možda da napraviš neko SS pojačalo sa irf510 ili tako nešto i prst u uho jer je to najjeftinija varijanta a dijelova vjerojatno imaš po ladicama i ne može se reći da to loše zvuči. Sve sa cijevima ne može se reći da je jeftino.
Klokan napisao:U tematiku OTL-a te opcenito pojacala za slusalice nisam nikako ulazio. Koliko bi izasli dijelovi za amp po vasoj ideji? Kakve mi slusalice trebaju?
Ima li smisla raditi to pojacalo za slusalice ako prema sadasnjem misljenju sigurno necu ulagati vise od 500 kuna u slusalice?
Khadgar2007 napisao:Možda da napraviš neko SS pojačalo sa irf510 ili tako nešto i prst u uho jer je to najjeftinija varijanta a dijelova vjerojatno imaš po ladicama i ne može se reći da to loše zvuči. Sve sa cijevima ne može se reći da je jeftino.
DSC_1128 by saki_zg, on FlickrNema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju