... montirano, sutra (valjda) opalenje
provuceni kablovi, komp montiran na komad pleksija (od nekog "rashodovanog" monitora), izvrsena proba da sve stane i mjesta za disanje
odbacena ideja o daljinskom upravljacu, iskopana Genius tipkovnica i pripadajuci prijemnik, onda krenula zaeebancija - tipkovnica je stara sigurno 3-4 godine, i stajala je otkad se odbacila ideja gradnje HTPC-ja. Sva povrsina s lijeve i desne strane je kao od nekakve tvrde gume, i pojavio se jedan sloj koji se lijepi za ruku pri svakom dodiru, jednostavno je doslo do nekakve degradacije jednog tankog sloja te gume. Svi pokusaji da se doticni sloj obrise ili otopi s nekim sredstvom za pranje su ili propali ili napravili jos goru situaciju, pa sam odlucio rastaviti, i polakirati
to se pokazalo OK s jedne strane, jer se sloj laka posusio, pa sam ga ogulio skupa sa onim ljepljivim slojem
mission accomplished, jest da "malo" ruglo izgleda, ali sad se barem moze drzati u rukama bez osjecaja da negdje razmazujem katran po sebi i okolini

cak se sjecam da je tipkovnica dosta i kostala u startu, negdje oko 300kn ili mozda nesto vise, tako da nije bilo za ocekivati ovako nesto
sve u svemu - fali jos provuci i dovesti SP/DIF signal sa ploce na receiver, i onda moze matineja

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.