ulovio dva XBOX 360 adaptera (12V 16,5A DC, 5V 1A DC ako je vjerovat naljepnicama), cekam da se priviknu na domacu temperaturu pa da probam

Khadgar2007 napisao:Lak skineš na sljedeći način kako mi je Davorin opisao i koliko mi je ostalo u sjećanju. Staviš limove u ror da se lak omekša(ne znam na koju temperaturu možda oko 100-150°C, za to neka se javi netko tko zna), onda sve to bućneš u nitro razrijeđivač i ostaviš da lak otpadne.
Khadgar2007 napisao:Lak skineš na sljedeći način kako mi je Davorin opisao i koliko mi je ostalo u sjećanju. Staviš limove u ror da se lak omekša(ne znam na koju temperaturu možda oko 100-150°C, za to neka se javi netko tko zna), onda sve to bućneš u nitro razrijeđivač i ostaviš da lak otpadne.
davorin napisao:Khadgar2007 napisao:Lak skineš na sljedeći način kako mi je Davorin opisao i koliko mi je ostalo u sjećanju. Staviš limove u ror da se lak omekša(ne znam na koju temperaturu možda oko 100-150°C, za to neka se javi netko tko zna), onda sve to bućneš u nitro razrijeđivač i ostaviš da lak otpadne.
viewtopic.php?f=18&t=1165" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju