...kroz rešeto i kroz sito...
ajde S@ki, sad imaš poštedu jedno 10 dana
nego.... buduci da mi se svidjela ideja, krenuo u prekopavanje materijala te skupljanje na hrpu istog... nesto je jos na putu, nesto je netom naruceno, a nesto i nije (mrezni trafo)... odlucih se da ce ovo biti moj ovogodisnji projekat za TF
4 elektronke 6GF7A po kanalu, PtP spajano, idejno rjesenje kutije je jos u razradi ...
u razgovoru s Davorinom ispostavilo se (cudna mi cuda) da neke stvari nisam bas "pohvatao", tipa sto sa preostale dvije "slobodne" triode - upravo dok ovo pisem, sinulo mi je zasto mi je receno da nema "slobodnih trioda

(thx Davorin, upravo skuzio sto znaci da su dvije u okretacu a dvije u CF-u) - pa u cilju boljeg razumijevanja te smanjenog spaljivanja, molim Davorina da malo uoblici shemu koja bi bila objedinjenje "postojeceg okretaca faze" i izlaznog dijela od 4 triode po kanalu, sa osobitom paznjom (debelim masnim crtama i krupnim oznakama

) spajanja svega toga na napajanje....
Davorin, thx unaprijed
jedna slika mucenicki skupljenog materijala, te u ocekivanju ostatka, najsrdacnije se cerim (jer mi se svidja ideja i realizacija ovog projekta, plus sto onda imam i sto donijeti na TF

)

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.