Triode festival 2015

Re: Triode festival 2015

PostPostao/la gilhooley » Sub vel 07, 2015 7:04 pm

E super, ali Dacho ajd sad molim Te mala rekapitulacija za mene starog... :lol:

1. Vrijeme znamo od 08.-10.05. 2015. Ako dolazim 08. od kada se može doći najranije da se oprema istovari? Od 8, 9, 10...

2. Gdje se (na kojoj lokaciji) smješta oprema ?

3. Gdje smo sa spavanjem?

Čitam sve na pola pa Te molim samo ukratko ako Ti nije teško. Da znam osnovnu navigaciju...

Gil
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la Dacho » Sub vel 07, 2015 9:10 pm

gilhooley napisao:E super, ali Dacho ajd sad molim Te mala rekapitulacija za mene starog... :lol:

1. Vrijeme znamo od 08.-10.05. 2015. Ako dolazim 08. od kada se može doći najranije da se oprema istovari? Od 8, 9, 10...

2. Gdje se (na kojoj lokaciji) smješta oprema ?

3. Gdje smo sa spavanjem?

Čitam sve na pola pa Te molim samo ukratko ako Ti nije teško. Da znam osnovnu navigaciju...

Gil

1. U hotel i slusaone ćemo moći već od jutra...
Istovar se može sa gradskog parkinga ispred hotela ali i sa dvorišne strane gdje se može privremeno zaci zbog istovara.
2. Oprema ce biti u ulici Stjepana Radica 17, prvi kat na istoj etaži gdje i spavate, jedino nekolicina ce biti smještena na drugoj lokaciji zbog malog kapaciteta hotela (24 kreveta), pogotovo oni koji Žele biti sami u jednokrevetnoj sobi.

3.Odgovor je pod 2.
Dacho

PostPostao/la Khadgar2007 » Sub vel 07, 2015 9:14 pm

Daho je rekao kada je istovar moguć a ja mogu biti od pomoći manje više svo vrijeme od jutra pa nadalje.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Sub vel 07, 2015 9:43 pm

stavio sam na stari forum obavjest o datumu i mjestu održavanja festa.... da ne bi tko ostao uskraćen...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la davorin » Sub vel 07, 2015 10:03 pm

2. Oprema ce biti u ulici Stjepana Radica 17, prvi kat na istoj etaži gdje i spavate, jedino nekolicina ce biti smještena na drugoj lokaciji zbog malog kapaciteta hotela (24 kreveta), pogotovo oni koji Žele biti sami u jednokrevetnoj sobi.
---------
Koliko je ta druga lokacija (sa jednokrevetnim sobama) udaljena od mjesta festivala, i imaju li obe lokacije mogućnost parkiranja (ne mislim kasno u noći ići pješice na spavanje!)?
Koliko košta sigurno parkiranje?
davorin

PostPostao/la Dacho » Sub vel 07, 2015 10:26 pm

Kod nas je svako parkiranje sigurno, nemaš brige za to.
A druga lokacija je 5 -6 min pješice od glavne lokacije ili ako hoćete pogledati na karti Lađarska ulica odmah preko starog mosta.
Dacho

PostPostao/la davorin » Sub vel 07, 2015 10:29 pm

Dacho napisao:Kod nas je svako parkiranje sigurno, nemaš brige za to.
A druga lokacija je 5 -6 min pješice od glavne lokacije ili ako hoćete pogledati na karti Lađarska ulica odmah preko starog mosta.

Nisam mislio na osiguranje od krađe ili provale, već ima li slobodnih mjesta za parkiranje i može li se slobodno mjesto osigurati plaćanjem?
davorin

PostPostao/la Dacho » Sub vel 07, 2015 10:41 pm

Kod nas ti uglavnom ima mjesta za parking, nikada nije problem, pogotovo gdje je drugi smještaj oni imaju svoj vlastiti parking (Lađarska 9)
Google mi kaže da od jedne do druge lokacije ima 1200 m!
Dacho

PostPostao/la Edison » Sub vel 07, 2015 10:48 pm

Treba davorinu osigurati sobu u objektu gdje ce se odrzavati TF. Davorin zeli jednokrevetnu sobu, a tamo su samo dvokrevetne, izgubi se jedno spavace mjesto. Nista strasno. I ja bih najradje jednokrevetnu sobu, nakupilo se godina i kod Davorina i kod mene, a to malo vuce na komociju... No, dogovorio sam s Lestom da cemo dijeliti sobu, da nas bude sto vise pod krovom TF. Nije u redu da davorin u pola noci ide traziti sobu u drugom objektu... i zbog godina, i zbog doprinosa forumu, a mozda bi stogod i popio navecer, pa jos i da ostane bez dozvole. Puno je lakse mladjariji da otpjesaci tih 5-6 minuta. Nadam se da moj prijedlog nece nikoga smetati...

Dok sam bio mladji, mogao sam spavati svugdje, u sumi, na ledni, na plazi, na podu... planinarilo se, islo na ljetovanje, kampiralo, stopiralo (vojne vjezbe necu spominjati :evil: )... a sredstava nikad previse. Da mi je sad tisucu kuna za svaku noc koju sam prespavao na otvorenom, bio bih mini tajkun... No dosle se u godine kad me to vise nekako ne privlaci... vjerojatno bih se ukocio i ne bih tako lako mogao ustati... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » Sub vel 07, 2015 10:54 pm

nikad od tebe tajkun Edisone... jer definicija (na ovim prostorima) kaze: Sve sto imam sam ukrao, osim škole i vozačke, to sam pošteno kupio.

A sto se prijedloga tice, naravno da bi bilo u redu. :P

Jos jedno potpitanje - gdje bi se odrza(va)la tradicionalna vecera za subotu navecer? U istom objektu ili negdje na trecoj lokaciji?
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival