hmm glede literature - skinuti ću spomenuti uđbenik , moram napomenuti da sam par knjiga i kupio ( što sam našao)
glede mog pokretača -od uvijek nešto pokušavam složiti,prčkam još od onog radija iz tehničkog u osnovnoj školi , modelari itd itd istina volim se upetljati i tamo gdje mi baš nije mjesto ali u večini slučajeva ču nešto probati " popraviti " sam nekada uspješno mnogo puta ne
glede prodaje uređaja - moja prvotna ideja nakon dolaska , kada sam vidio koliko je loša ekonomska situacija u zemlji , je da se nešto pokrene i da hrvatski samograditelji dobe priliku pokazati što znaju - osobno sam se zaljubio u dah kit i mislio sam da ga treba promovirati na sve moguće načine i da recimo hifi kupci prepoznaju takve uređaje kao best buy što mnogi i jesu a ne da upucavaju lovu ( kao uostalom i ja ) u brand uređaje velikih serija i upitne kvalitete
dah mi je recimo dokazao da sam tu bio u pravu
e sada budući da sam vrlo brzo shvatio da grupirati " proizvođače" imati konstantu u toj nekoj "proizvodnji" i pokrenuti nešto u Hrvatskoj je jednako nemogučoj misiji ok moguče je sa 0.5 -1 milion kuna ali tako nešto se ne isplati
tako da sam odlučio investirati u stvari od kojih živim a elektrotehnikom se baviti čisto iz hobija ( sada napokon imam i vremena)
glede prodanog daha - dah je "prodan" prijatelju za zaradu od 1 kune ( to je moj stari običaj) a ja imam novac za nešto novo - što je i moj pokretač brže više jače
napominjem da sam bio oduvijek fasciniran lampama i samogradnjom i da kad je taj dah proradio sam bio sretan kao malo dijete to što sam ga prodao - takav sam uvijek želim nešto novo