Tako je stigao oveći paket a nakon što sam par dana skupljao hrabrost otvoriti ga slijedi pogled na pločicu i "šta je meni ovo trebalo?!"
Stvarno sa slike nije pločica tako veliko izgledala na slikama, a dijelovi ne mogu biti više nagurani nego što jesu. Nedaj bože da nešto krepa, servis će biti zanimljiv.
Uglavnom, yoke je to spretno polemio i imao frku na koraku 18. uputa, konkretno podešavanje input i output DC napona.
Pregledao sam pločicu, malo počistio i popravio pokoje lemno mjesto koje mi je bilo sumljivo i sa strahopoštovanjem upalio čudo tehnike
Prvi je bio relativno jednostavan, dobio sam ga ispod 0.1mV
E sad, testna točka "A", je stavljena ispod onog za ono za ono tamo negdje. Tražio sam ju dobrih pola sata i jedva došao pipalicom do nje između 3 tranzistora i 2 potenciometra. Jednostavno nikako ne shvaćam poantu tog naguravanja.
Uglavnom, nevjerni toma već zajebava
DSC_1229 by saki_zg, on Flickr
DSC_1228 by saki_zg, on Flickr
DSC_1227 by saki_zg, on Flickr
DSC_1226 by saki_zg, on FlickrKako su naponi međusobno ovisni, a i rastu s temperaturom ovo podešavanje je potrajalo jedno 3h.
Stvarno je jedan kanal malo zezao,no na kraju je popustio.
uz postavljena 4 regulatora potrebo ih je na pločicu popikati još 9
DSC_1230 by saki_zg, on FlickrSlijedi brikanje +/- 12V po pločici za što je yoke dostavio ultrahajend omlohavljenu solid core žicu
DSC_1232 by saki_zg, on Flickrsad odoh mjenjat pelene