Dean napisao:Ajd ne zahebavajte čovjeka....
Hep to sigurno neće platiti, a i nitko drugi bez da je bila osigurana ( a nije?)
znači.... otvori ( IZVADU UTIKAČ ili ODSPOJI FIKSNI SPOJ!)
i kreni redom. Kvar ne može biti ni velik ni skup iako orginalni dio ( tipa pločica) u servisu sigurno je.....
Ja znam za slucaj ovdije u selu da su platili nekoliko plinskih bojlera mislim da je isto bila otprilike oko 1800kn elektronika. Ne znam kako su ih "nagovorili" ali su platili i nije bilo istjerivanje pravde na sudu. A takodje ako elektra gazi nekom po njivi kod pristupa banderama i dalekovodima ako trazis u papirnoj formi dobices "neku" odstetu , vecina to ili ne zna ili ih mrzi papirologija i obijanje saltera.
Jedna anegdota oko elektre i to jos iz bivse drzave , jedan moj rodjak se namerio na banderu ispred kuce , motornu pilu i srusi, dodje policija , onda milicija , i elekra zamijene banderu on kaznu ili nekoliko dana u buksu. Kad izadje ili poslije nekoliko dana opet motorka i pada bandera. Tako nekoliko bandera. Onda dovezli 2 nove postavili prije njegove kuce poslije nije vise palio motorku:)