Pojačalo za gitaru 40W

Pojačalo za gitaru 40W

PostPostao/la davorin » Čet tra 16, 2015 12:30 pm

Prodajem pojačalo za gitaru snage ~40W sa koje sam eksperimentalno napravio kao prototip ~2010-te godine, a koristio sam ga jako malo (~10-20 radnih sati maksimalno!) uglavnom za isprobavanje novih tipova zvučnih kutija.
Trenutno u radioni imam 9 različitih pojačala za gitaru, pa mislim da je vrijeme da im malo smanjim broj! :lol: (nemam više mjesta u radioni!)
Pojačalo nudim za početak na ovom forumu (ukoliko ga nitko ne kupi sa ovog foruma, ponudit ću ga dalje) zbog toga što mislim da vrijedi puno više od cijene koju tražim za njega i bilo bi mi drago ako ga kupi meni netko poznat.
Cijena je 1000 kuna (+troškovi slanja), a mogu dati jamstvo od godinu dana na ispravan rad. Tonski dijapazon je vrlo širok, a ima i 2 kanala sa različitim ulaznim dijelom i karakterom tona.
Na šemi su navedene dvostruke triode 6BS8, ali sam naknadno umjesto njih stavio 6N2P-EV (zbog većeg pojačanja, GAIN-a). Također je navedena izlazna snaga od 30W, ali to je bila snaga na izlaznom trafu od Raa=4kOhma, a nakon zamjene toga trafa sa novim od Raa=3kOhma (CM85b jezgra) izlazna snaga je preko 40W.
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
davorin

Re: Pojačalo za gitaru 40W

PostPostao/la davorin » Čet tra 16, 2015 1:13 pm

Kupcu poklanjam i dodatni par izlaznih elektronki (12GT5A) koje se relativno lako mogu nabaviti u USA, ali kod nas su vrlo rijetke.
Malo slika unutrašnjosti (na nekim slikama je izlazni trafo od Raa=4kOhma koji je zamjenjen!):
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
davorin

Vrati se na: Prodajem