Dean napisao:Čekaj !! Ti si Slavonac? Gdi su svinjice?

na moju najvecu radost, svinjice se nabave vec obradjene, ili samo bitni dijelovi pa se uvale shogoru ili nekome na susenje i brigu... pusnicu sam srusio prije koju godinu (prenamjenjen vanjski wc iz tko zna koje godine), a kako nisam ljubitelj mahanja ostrim nozevima u sklopu muske igre "tko je vise popio, tko ide kuci s najvise prstiju", vise nego mi je drago da toga vise - nema
a i osim sluha, i njuh mi je relativno istancan, a gorespomenute ne upadaju u kategoriju "mirisne i na +35"
Master of disaster napisao:Pa tebi kosilica ima kotače!!! Ooooo raskošno se živi.

I još se žali ccc
ova je teskom mukom nabavljena prije par godina, uz svadju sa starim koji je tvrdio da je stara jos uvijek vise nego dobra. Sutra ide slika stare kosilice (dvotaktna, kuciste lijevani aluminij iz nepoznatog izvora, tri plasticna i jedan DRVENI tocak)... ovaj kinez je mila majka, a moze se stelat i po visini, tenkovine civilizacije, jel.
a kad vec pricamo o blagostanju, evo od jucer, osim raskosne vile u pozadini, tu je i jahta. Milivoj Klafofic, milijarder (u krvnim zrncima), vlasnik vile (1/2) i jahte (1/3)
obje su nekretnine, naravno

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.