micro napisao:Da li je neko cuo za izraz :" upalila se rakija u njemu" , i sta se onda radi
Dean napisao:Ovo je za ......?
Schultz napisao:To je za amatere...
Ovo je cuga za znalce i prave muškarce.
Edit: Slika je sa interneta....
pamook napisao:micro napisao:Da li je neko cuo za izraz :" upalila se rakija u njemu" , i sta se onda radi
prvi put cujem, a pekao sam s pokojnim didom (i njegovim povremenim posjetiocima takodjer željezničarima) godinama![]()
nabaci objasnjenje
LesFaul napisao:Schultz napisao:To je za amatere...
E druze Schultz, od tebe sam se nadao bar:
Zacapa 23 Black Label – A premium rum aged between 6 and 23 years. 43% Alc by Volume.
Zacapa 23 Straight from the Cask – A premium rum aged between 6 and 23 years. 45% Alc by Volume.
Zacapa XO - A super premium rum aged between 6 and 25 years. 40% Alc by Vol
Zacapa Centenario 30 Aniversario - A super premium rum aged up to 23 years. 40% Alc by Volume.
Ne nuzno tim redosliedom...

Schultz napisao:LesFaul napisao:Schultz napisao:To je za amatere...
E druze Schultz, od tebe sam se nadao bar:
Zacapa 23 Black Label – A premium rum aged between 6 and 23 years. 43% Alc by Volume.
Zacapa 23 Straight from the Cask – A premium rum aged between 6 and 23 years. 45% Alc by Volume.
Zacapa XO - A super premium rum aged between 6 and 25 years. 40% Alc by Vol
Zacapa Centenario 30 Aniversario - A super premium rum aged up to 23 years. 40% Alc by Volume.
Ne nuzno tim redosliedom...
Pa slušaj...
Ovo je dvajstrojka.... Nije za baciti narafski...
Postoji još jedno jače piće od ovoga ali o njemu drugi put... Hint: Quentin Tarantino je veliki fan istoga...
Ali ovo je otkriće desetljeća trenutno... Meni osobno bolje od svega što sam probao a probao sam sve.....
Khadgar2007 napisao:pale sve živo i neživo mogu biti stara i 100 godina ne bi ih ni štapom dirao
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju