Preamp #2

Re: Preamp #2

PostPostao/la pamook » Pon kol 31, 2015 10:11 pm

:obscene-drinkingcheers: Edison, thx jos jednom na istoj :D :D

sutra moguce nastavak, ako nas posjeti postar... a treba i do prodavaonice lakova i boja otic, uvijek nesto "ponestane" :D

necu vise njatke, prebacio sam se u rezim izbjegavanja vecere pred par dana, i za sada mi super ide. Zena i djeca jos zive sa mnom, i nisam nikoga ugrizao, osim mozda malo onako, verbalno, neki bi rekli cinično... a i pas mi se jos uvijek povremeno razveseli (ako imam stogod jestivo u ruci) :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Edison » Pon kol 31, 2015 10:17 pm

Pamooce, nekako logicki bi do trafoa trebala ici prvo ispravljacica, pa onda stabilizatorke, ali moze i ovako kako si ti slozio. Da dodas jos jednu oktalku, izgledalo bi ko Titanic... :lol:

Gdje milsi staviti cincheve, a gdje pot? Ne bi bilo dobro vuci signalne kabele ispod mreznog trafoa...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » Pon kol 31, 2015 10:27 pm

stavio sam ovako jer mi gabaritno odgovara ovakav raspored, cak su i 0D3A verzije mrvu veće od 6C5S pa sam zato isao na ovaj raspored... iako, jos nista nije oziceno ispod, tako da se sve moze jos promijeniti...

chinchevi ce ici na zadnju stranu ili na bokove, nisam jos skroz siguran, a cak sam ih mislio i "izmjestiti" jednim malim dodatkom tamo iza.... signalni kablovi ce ici skroz po boku, a volume pot vjerojatno na prednju stranu (zbog gabarita sa motorom)... ako pop**dim, stavit cu ga skroz unutra i ostaviti naprijed samo IR senzor :lol:

selektor ulaza ce vjerojatno ici negdje isto iza, buduci da mi vise-manje treba samo dva ulaza (tuner i DAC), nesto se razmisljam pojednostaviti si sve to i skratiti muke po kabliranju :think:
pamook

PostPostao/la joe dalton » Pon kol 31, 2015 10:29 pm

Dobro je to tebe krenulo pamučni :clap:
joe dalton

PostPostao/la Edison » Pon kol 31, 2015 10:33 pm

pamook napisao:selektor ulaza ce vjerojatno ici negdje isto iza, buduci da mi vise-manje treba samo dva ulaza (tuner i DAC), nesto se razmisljam pojednostaviti si sve to i skratiti muke po kabliranju :think:

Ja sam tako napravio nekoliko pojacala/pretpojacala zadnje vrijeme, samo dva ulaza i jedan mali preklopnik iz Chipoteke, rupa za montazu 6mm, dvostruki, dva polozaja. Jeftino i dobro, a mogu spojiti CD i tuner. Ako treba jos sto, onda rucno prespojim interkonekte... :dance:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la cappucino » Uto ruj 01, 2015 9:53 am

Pamuce, ovaj tvoj dizajn kutija je pravo osviježenje.
Svaka pohvala! :clap: :clap: :clap:
cappucino

PostPostao/la pamook » Uto ruj 01, 2015 12:47 pm

:D Hvala mladitji :obscene-drinkingcheers:

ovo sve skupa prozilazi iz moje djelomicne lijenosti da radim kutije od pocetka, a da mi ih se kupuje gotove - nije bas :D ... otud ove igre sa pronadjenim materijalom....

kako me je postar (opet) obisao ne pozvonivsi, sa dijelovima je trenutno status quo - nema ih :P

krenuo ponovo u potragu za original stalcima-nogama koje su bile uz ovu rasvjetu, ali ne nadjoh ih, pa sam krenu porekopavat po ladicama i ladičicama u potrazi za necim upotrebljivim...

i eto :mrgreen:

ove "šiljke" sam uzeo pitaj Boscha kad preko ebay-a, Kina majka naravno... upotreba je trebala biti valjda za nekakve zvucnicke siljke, stalke, nesto.... u originalu su namijenjeni za wannabe new age pankere i slicno, kao modni dodatak koznim remenima i narukvicama i slicnom...

naravno, stajali su u ladici sve do maloprije, kad mi je iznad glave 866a zasjala intenzivno ljubicastim sjajem - uz par poteza turpijom po rubovima vijaka rijesio problem :dance: :dance:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto ruj 01, 2015 1:02 pm

Bome dobri šiljci, gledam ih upravo na ebayu i bagatela, sa ovime bi se riješio problema oko izrade nogica za uređaje. :)
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Schultz » Uto ruj 01, 2015 1:47 pm

Meni liči na design iz filma o Flash Gordonu (ili eventualno Buck Rogers za one malo starije...)

Vrlo dobro... :-)
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Schultz » Uto ruj 01, 2015 1:49 pm

Ček, ček, ček...

A kamo ćeš uglaviti gas i brzine....? Čitao sam nešto o motoriziranom potu ali kamo, sine brute?
Malvazijski tigar
Schultz

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika