Prema njegovom opisu događaja aparat je radio kad ga je on donio ali je imao jaki brum.
Pokušao je dodati ove elektrolite koji se vide kako vise na žicama.
A onda je napravio veseliji dio priče,
htio je uključiti dodatni zvučnik, mada mi nije jasno zašto kad sam ormar ima 5 zvučnika,
i ko za vraga potrefio je da dodatni zvučnik uključi u jednu od ovih okruglih utičnica.
Desna je za grundigov "fernbedinung" iliti daljinski upravljač sa žicama,
dok je lijeva za zvučnike iz ormara.
Nevjerojatno kako uvijek potrefe tamo gdje ne treba, sreća moja da se nije dosjetio podešavati MF-ove šarafcigerom,
možda bi i to došlo na red ali
spriječio ga je "bijeli dim" i lijepi pucanj kad je nagurao žice u ovu priključnicu.
Inače zvučnici iz ormara svi su kablovi svedeni na jedan okrugli utikač koji se onda ušteka ovdje odozada.
Kad sam pogledao ormar, vidim da ima u njemu i dva kondenzatorska tweetera, i odmah sam pretpostavio što se desilo.
Ali pogled na šemu još više me je šokirao, na dvije doljnje rupe u ovoj priključnici nalazi se priključak mreže 220V,
moguće je to bilo za osvjetljenje unutrašnjosti ormara kad se otvori poklopac za gramofon.
Sreća je što su žice koje je gurao unutra bile koliko toliko izolirane, moglo ga je lepo stepsti 230-240 direkt iz mreže.

Izbio je osigurač, pa ga je pokušao zamijeniti licnama (originalni je bio 600mA), pretpostavljam da bi ove ugrađene izdržale bar 3 ampera.